El documental ‘Puzzle’ es fa visible per a tothom a través del canal de YouTube de Càmeres i Acció

Mostra com és la vida d'una persona amb una amputació

documental puzzle
El documental Puzzle es va estrenar al desembre de 2015 // Foto: Amputats Sant Jordi

A partir de demà a les 11 hores es podrà veure en obert al canal de Youtube de Càmeres i Acció i a la pàgina web d’Amputats Sant Jordi el documental “Puzzle”, el treball que es va realitzar per mostrar com és la vida d’una persona amb una amputació,

El documental es va estrenar el passat 3 de desembre 2015 als Cinemes Girona de Barcelona, en el marc del Dia Internacional de la Discapacitat. Des d’ençà ha recorregut diferents sales i festivals de cinema. Va estar seleccionat dins el Festival Internacional de Cinema d’Alacant, on es va projectar el Juny del 2016 i a la selecció oficial del Festival de Cinema i Discapacitat “Festival Inclús”, celebrat al mes de Desembre del mateix any. D’altra banda, TVC va emetre Puzzle al seu programa El Documental, del canal 33, el 12 de Maig del 2016.

Banner Col·lectiu Ronda 300x600

Paral·lelament s’han realitzat projeccions del documental a diferents instituts, centres cívics, casals de joves o a la Filmoteca de Catalunya dins el projecte “Filmoteca per escoles”, amb  l’objectiu de sensibilitzar a la població i poder donar eines a les persones que passin per una situació similar.

Demà es completa la última etapa de la seva difusió amb la possibilitat de fer-ho visible per a tothom a través de la xarxa, perquè tota la societat pugui conèixer de primera mà la veu de les persones que per alguna raó en algun moment s’han trobat amb un canvi radical en les seves vides.

BANER_300X250

Sigues el primer a opinar

Deixa un comentari

La vostra adreça de correu no serà publicada


*