Trobada per tancar el projecte de boccia del Consell Esportiu del Vallès Occidental de Terrassa, Prodis i Nike

Amb més de 150 alumnes de primària i persones del Centre de Paràlisi Cerebral de Prodis

cartell cloenda pojecte boccia parc vallès
Cartell de la jornada de boccia // Foto: Prodis

Ahir dimecres va tenir lloc al Parc Vallès de Terrassa la tercera trobada de Boccia organitzada pel Consell Esportiu del Vallès Occidental Terrassa i Prodis amb la col·laboració de Parc Vallés i Nike, que posava punt i final al projecte que ambdues entitats han llançat aquest curs per a potenciar els esports adaptats dins de les iniciatives del Consell Esportiu d’oferir als centres educatius la possibilitat de conèixer esports adaptats i tenir vivències inclusives a través de l’esport.

La iniciativa ha constat de 3 jornades a les instal·lacions del ZEM Can Jofresa on s’han realitzat les sessions de coneixença i pràctica d’aquest esport amb els alumnes i professors de les diferents escoles . Els esportistes i professionals del Centre de Paràlisi Cerebral de Prodis i voluntaris de Nike s’han encarregat de guiar les sessions. Han estat més de vuit centres escolars els que hi han participat i ahir, per celebrar l’èxit del projecte i la bona rebuda per part d’escoles i alumnes, es va realitzar una trobada festiva al Parc Vallès que va comptar amb més de 150 alumnes de primària i les persones del Centre de Paràlisi Cerebral de Prodis. 

Banner Col·lectiu Ronda 300x600

La jornada d’ahir va tenir com a eix vertebrador la Boccia, un esport paralímpic, considerat una adaptació de la petanca, en què només participen persones en cadira de rodes amb greus afectacions motrius a causa d’una paràlisi cerebral o altres discapacitats físiques severes.

A més de la boccia es van oferir altres espais alternatius i una xerrada professional sobre l’esport i la vida saludable per part d’en Jordi Dueso, professional de comunicació de Terrassa i Núria Gàndara Manager of Retail & Leisure Mall Parc Vallès.

BANER_300X250

Sigues el primer a opinar

Deixa un comentari

La vostra adreça de correu no serà publicada


*