Triple Campionat de Catalunya d’esports per a persones amb discapacitat intel·lectual a Les Borges Blanques i Juneda

Aquest diumenge 15 de desembre amb un total de 200 esportistes

triple campionat esports discapacitat borges blanques juneda
El tennis taula serà un dels atractius de la jornada // Foto: Special Olympics Catalunya

Aquest diumenge 15 de desembre la província de Lleida, concretament a les localitats de Les Borges Blanques i Juneda, acollirà al triple Campionat de Catalunya de tennis taula, bàdminton i hoquei interior amb un total de 200 esportistes amb discapacitat intel·lectual.

La competició està organitzada per la Federació ACELL (Federació Catalana d’esports per a persones amb discapacitat intel·lectual) amb la col·laboració de l’Ajuntament de Les Borges Blanques, l’Ajuntament de Juneda, la Diputació de Lleida i de Special Olympics Catalunya.

Banner Col·lectiu Ronda 300x600

En hoquei interior hi participaran el Club Hoquei Ripollet, Flor de Maig, GSIS Barcanova i Llamps de Barcelona al Pavelló Poliesportiu Municipal de Juneda. L’horari serà de 10h a 13.30h-15h a 16.30h. 

Per altra banda, la competició de bàdminton serà a les Borges Blanques. Hi participaran l’Acudam de Mollerussa, Alba de Tàrrega, El Vilar de Blanes, Special Olympics Andorra, Solc de Tarragona i Talma de Juneda. La competició es disputarà al pavelló Francesc Macià i els horaris seran de 10:00h a 14:00h – 15:00h a 17:00h. 

BANER_300X250

Finalment, la modalitat de tennis taula també es jugarà a Les Borges Blanques. Els equips participants seran: Acudam de Mollerussa, Alba de Reus, Alba de Tàrrega, Aspadi de Cerdanyola del Vallès, Atendis de Sabadell, Escola Esportiva ACELL de Barcelona, Estela de Tarragona, L’Estel de Balaguer, Mare de Deu de Montserrat de Les Borges, Club Moragas de Manresa, Pingüí de Sabadell, Solc de Tarragona, Sant Tomàs de Vic, Talma de Juneda, TEB de Barcelona i Villablanca de Reus.

La competició es disputarà al Centre de Tecnificació CTT i els horaris seran: 10:00 – 11:40h. Competició; 11:40h. Lliurament de medalles; 12:00 – 13:00h. Competició; 13:00 h Lliurament de medalles; 13:30 – Exhibició del CTT Borges i parlaments; 15:30 – 17:10h. Competició -17:15h. Lliurament de medalles grups.

Sigues el primer a opinar

Deixa un comentari

La vostra adreça de correu no serà publicada


*