Tretze alumnes universitaris amb discapacitat reben beques per a la realització de grau i màster

Quarta edició de les beques de la Fundació Universia i la Fundació Repsol

tretze universitaris discapacitat begues grau màster
Alguns dels alumnes estudien a universitats de Catalunya // Foto: Fundación Universia

Un total de 13 estudiants universitaris amb discapacitat, entre ells alguns que estudien a la Universitat Rovira i Virgili, la Politècnica de Catalunya i la de Barcelona, han estat becats per la Fundación Universia i la Fundación Repsol, per impulsar la realització dels seus estudis en àrees tècniques i d’aquesta manera promoure la formació de joves amb discapacitat.

Aquestes beques, que arriben enguany a la seva quarta edició, tenen una dotació econòmica de 5.000 euros per alumne, i estan destinades a persones amb discapacitat per a la realització d’estudis superiors en àrees tècniques.

Banner Col·lectiu Ronda 300x600

Segons els seus promotors, la iniciativa té l’objectiu d’impulsar l’accés de persones amb discapacitat a graus i màsters relacionats amb la enginyeria, física, matemàtiques o geologia.

Les beques tenen una duració d’un any acadèmic, que pot ampliar-se a un any més segons la duració del màster i fins a tres vegades en el cas dels graus universitaris.

BANER_300X250

Des de la seva posada en marxa en l’any 2014, un total de 25 estudiants universitaris amb discapacitat han estat becats dins d’aquest programa.

Sigues el primer a opinar

Deixa un comentari

La vostra adreça de correu no serà publicada


*