Tret de sortida a una nova edició del ‘Correm Junts la Milla de Sarrià’ amb la discapacitat intel·lectual

Diumenge 28 d’octubre al passeig de la Reina Elisenda de Barcelona

correm junts paràlisi cererbral milla sarrià
Les edicions anteriors del Correm Junts han estat tot un èxit // Foto: Correm Junts

Aquest proper diumenge 28 d’octubre la Fundació Aspasim celebra a Barcelona la 6a edició de la cursa solidària Correm Junts amb la discapacitat intel·lectual. Es tracta d’una cursa oberta a tothom, amb atenció especial a les persones amb discapacitat psíquica.

La popularment coneguda com La Milla de Sarrià tindrà lloc al passeig de la Reina Elisenda de Montcada de Barcelona al llarg de 1.609 metres. Com en les edicions anteriors l’objectiu de la cursa és que els participants amb discapacitat no representin un grup especial, al marge de la resta de corredors, sinó que s’integrin completament des del tret de sortida fins l’arribada.

Banner Col·lectiu Ronda 300x600

La Fundació Aspasim ja fa més de 80 anys que atenen de forma integral a persones amb discapacitat psíquica greu a Barcelona. En aquest sentit estan organitzant un seguit d’activitats participatives per estendre i donar a conèixer no només el seu projecte sinó l’univers de les persones amb unes necessitats de suport més intenses, per tal de reivindicar uns drets que no sempre són respectats.

FECETC_Banner_fira si i millor

BANER_300X250

Sigues el primer a opinar

Deixa un comentari

La vostra adreça de correu no serà publicada


*