Tres àrbitres catalans a l’Europeu de Boccia que comença el proper dimecres a Portugal

Teresa Calverol, Andrea Zamora i Miquel Chalé són de la FECPC

àrbitres catalans europeu boccia fecpc
Les àrbitres Teresa Calverol i Andrea Zamora i l’àrbitre Miquel Chalé estaran a Portugal // Foto: FECPC

Les àrbitres Teresa Calverol i Andrea Zamora i l’àrbitre Miquel Chalé formaran part de la delegació catalana de representants de la Federació Esportiva Catalana de Paralítics Cerebrals (FECPC) que estaran al Campionat Europeu de Boccia que es disputarà a la localitat portuguesa de Póvoa de Varzim del 25 d’octubre fins al 2 de novembre. Els col·legiats s’afegiran als esportistes i tècnics de la FECPC que també hi participaran en la cita portuguesa.

L’europeu de Portugal serà la tercera competició internacional que arbitra aquesta temporada Miquel Chalé. L’àrbitre català és un dels escollits per participar en l’última cita continental de l’any, després European Regional Open de Sant Cugatd’arbitrar a l’ (organitzat per la FECPC) i a l’Open mundial de Sevilla.

Banner Col·lectiu Ronda 300x600

Paral·lelament a la competició, la Federació Internacional de Boccia (BISFed) organitza un curs d’àrbitres per obtenir la qualificació internacional, i poder així participar en competicions internacionals com a àrbitre principal.

La Teresa Calverol formarà part de l’equip de formadors juntament amb el Pedro Fernandes i la Bea Castedo. El curs es durà a terme entre el 26 i el 30 d’octubre.

BANER_300X250

Sigues el primer a opinar

Deixa un comentari

La vostra adreça de correu no serà publicada


*