Diumenge, 23 gener 2022
IniciInclusió LaboralTRAM col·labora amb la Fundació Eurofirms en una campanya per a la...

TRAM col·labora amb la Fundació Eurofirms en una campanya per a la normalització de les persones amb discapacitat

Per segon any consecutiu impulsen accions per sensibilitzar sobre la inclusió laboral del col·lectiu

tramvia campanya igual de diferents
Un tramvia circulant amb una de les vinyetes de la campanya // Foto: TRAM

TRAM col·labora per segon any consecutiu en la campanya de la Fundació Eurofirms, #IgualdeDiferents #IgualdeProfessionals, que sensibilitza sobre la inclusió laboral de les persones amb discapacitat mitjançant vàries vinyetes de l’il·lustrador Javi Royo, que plasmen situacions reals amb les que es troben les persones amb discapacitat.

La campanya de sensibilització vol conscienciar d’una manera molt visual sobre el tracte adequat i la terminologia que hauríem d’emprar amb les persones amb algun tipus de discapacitat. Per això, l’artista s’ha inspirat en vinyetes situacions reals viscudes per usuaris i usuàries de la Fundació Eurofirms.

Per fer-ho s’han col·locat algunes d’aquestes vinyetes als seients i a l’exterior d’un tramvia de la xarxa Trambaix, que durant tot el mes de novembre i fins al 3 de desembre, Dia Internacional de la Discapacitat, circula entre la Plaça Francesc Macià de Barcelona i el Baix Llobregat. A més, per garantir una gran difusió de la campanya, TRAM ha cedit espais a les vinyetes als seus canals digitals.

Cada any, TRAM treballa amb entitats dedicades a la inclusió i normalització de la vida de les persones amb discapacitat, posant èmfasi en el Dia Mundial de la Discapacitat. Aquestes col·laboracions formen part del pla de responsabilitat social anual de TRAM dedicat a retornar a la societat part dels beneficis de la seva activitat.

Subscriu-te a la Newsletter

Per estar al dia de les últimes notícies del món de la diversitat funcional a Catalunya

Fes-te subscriptor Premium

Si vols tenir accés a totes les notícies publicades al Diari, l'agenda del sector, i informació sobre subvencions, ajudes, convocatòries, recursos i moltes més coses, subscriu-te a la Newsletter Premium

Redacció/Fonts
diari de la Discapacitat / El digital de la diversitat funcional a Catalunya

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

- Publicitat-spot_img

ÚLTIMES NOTÍCIES

Skip to content