Diumenge, 5 desembre 2021
IniciDiscapacitatTornen les colònies d’estiu de la Federación ASEM per a nens i...

Tornen les colònies d’estiu de la Federación ASEM per a nens i nenes amb malalties neuromusculars

colònies asem nens i nenes malalties neuromusculars
Les colònies comencen el 8 de juliol i duren una setmana // Foto: Federación ASEM

Un total de 36 nens i nenes d’entre set i divuit anys participaran aquest any a les colònies que organitza la Federació ASEM per a joves que conviuen amb malalties neuromusculars i que comencen el proper 8 de juliol.

Ja fa 20 anys que ASEM organitza aquest campament d’estiu inclusiu que consisteix en una setmana de campaments d’estiu adaptats on els infants i joves que hi participen poden jugar, aprendre i gaudir d’activitats lúdiques i compartir experiències amb altres joves sense discapacitat. Al mateix temps, el projecte compleix amb la doble funció de facilitar a les famílies cuidadores un temps de descans necessari en la seva activitat permanent de cura dels joves afectats.

fiare banca etica crowdfunding

En aquesta nova edició, els joves estaran acompanyats per 25 professionals, entre monitors i personal sanitari. Aquest equip ha preparat múltiples activitats per aquesta setmana com jocs d’aigua, nit musical, campionat de futbol, piscina, nit de detectius, room escape, gimcana, nit de terror i una festa final del campament.

Aquest projecte es realitza gràcies a la col·laboració d’empreses i organitzacions que contribueixen de manera solidària a la seva financiació, a més de donatius de persones solidàries que col·laboren per ajudar a nens i nenes afectats per malalties neuromusculars.

Cristina Fuster, presidenta de la Federació ASEM, ha volgut agrair a tots els col·laboradors que han fet possible aquesta edició del projecte destacant que “Colònies ASEM és un projecte finançat íntegrament amb donacions solidàries de persones, empreses i entitats, que entenen que és necessari comprometer-se amb causes solidàries, sumant esforços, perquè entre tots, aconseguim millorar la realitat diària dels nens i nenes amb malalties neuromusculars; i aconseguim d’aquesta manera, una societat més inclusiva i integradora”.

La idea creativa que integrarà els jocs i activitats d’aquesta edició, està relacionada amb les sèries de televisió. Tal i com explica l’equip de coordinació de monitors, “en Colònies ASEM s’ha descobert un portal espai temporal que transportarà a tots els participants per escenaris de pel·lícules, relats i sèries de TV durant tota la setmana: semana”.

Subscriu-te a la Newsletter

Per estar al dia de les últimes notícies del món de la diversitat funcional a Catalunya

Fes-te subscriptor Premium

Si vols tenir accés a totes les notícies publicades al Diari, l'agenda del sector, i informació sobre subvencions, ajudes, convocatòries, recursos i moltes més coses, subscriu-te a la Newsletter Premium

Redacció/Fonts
diari de la Discapacitat / El digital de la diversitat funcional a Catalunya

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

- Publicitat-spot_img

ÚLTIMES NOTÍCIES