Tornen les colònies d’estiu de la Federación ASEM per a nens i nenes amb malalties neuromusculars

En l’edició d’enguany participen 36 joves d’entre set i divuit anys

colònies asem nens i nenes malalties neuromusculars
Les colònies comencen el 8 de juliol i duren una setmana // Foto: Federación ASEM

Un total de 36 nens i nenes d’entre set i divuit anys participaran aquest any a les colònies que organitza la Federació ASEM per a joves que conviuen amb malalties neuromusculars i que comencen el proper 8 de juliol.

Ja fa 20 anys que ASEM organitza aquest campament d’estiu inclusiu que consisteix en una setmana de campaments d’estiu adaptats on els infants i joves que hi participen poden jugar, aprendre i gaudir d’activitats lúdiques i compartir experiències amb altres joves sense discapacitat. Al mateix temps, el projecte compleix amb la doble funció de facilitar a les famílies cuidadores un temps de descans necessari en la seva activitat permanent de cura dels joves afectats.

BANER_300X250

En aquesta nova edició, els joves estaran acompanyats per 25 professionals, entre monitors i personal sanitari. Aquest equip ha preparat múltiples activitats per aquesta setmana com jocs d’aigua, nit musical, campionat de futbol, piscina, nit de detectius, room escape, gimcana, nit de terror i una festa final del campament.

Aquest projecte es realitza gràcies a la col·laboració d’empreses i organitzacions que contribueixen de manera solidària a la seva financiació, a més de donatius de persones solidàries que col·laboren per ajudar a nens i nenes afectats per malalties neuromusculars.

Cristina Fuster, presidenta de la Federació ASEM, ha volgut agrair a tots els col·laboradors que han fet possible aquesta edició del projecte destacant que “Colònies ASEM és un projecte finançat íntegrament amb donacions solidàries de persones, empreses i entitats, que entenen que és necessari comprometer-se amb causes solidàries, sumant esforços, perquè entre tots, aconseguim millorar la realitat diària dels nens i nenes amb malalties neuromusculars; i aconseguim d’aquesta manera, una societat més inclusiva i integradora”.

La idea creativa que integrarà els jocs i activitats d’aquesta edició, està relacionada amb les sèries de televisió. Tal i com explica l’equip de coordinació de monitors, “en Colònies ASEM s’ha descobert un portal espai temporal que transportarà a tots els participants per escenaris de pel·lícules, relats i sèries de TV durant tota la setmana: semana”.

banner_dental

Sigues el primer a opinar

Deixa un comentari

La vostra adreça de correu no serà publicada


*