Dimarts, 19 octubre 2021
IniciInclusió SocialTorna la Festa Major de Gràcia amb un ampli programa d’activitats inclusives...

Torna la Festa Major de Gràcia amb un ampli programa d’activitats inclusives i accessibles per a tothom

Se celebra del 15 al 21 d’agost al barri de Gràcia de Barcelona

festa major de gracia inclusiva i accessible
Els diferents carrers tornaran a oferir activitats inclusives i accessibles // Foto: Ajuntament de Barcelona

Del 15 al 21 d’agost torna la Festa Major de Gràcia, que com en anteriors edicions, integra en el seu programa una sèrie d’activitats inclusives i accessibles perquè hi pugui gaudir tothom d’aquesta emblemàtica celebració a la ciutat de Barcelona.

Entre aquestes activitats, n’hi hauran algunes dissenyades específicament per a persones amb diferents tipus de discapacitats, i altres que inclouen les persones amb discapacitat. A més de l’accessibilitat física, la festa inclusiva s’integra de forma transversal a la programació dels diferents carrers i espais de festa, fent-la accessible a tothom.

Activitats per a persones amb discapacitat auditiva

Un gran nombre d’activitats disposaran de servei d’interpretació en llengua de signes i/o subtitulació per fer-les accessibles a les persones sordes. Algunes d’elles són l’acte ‘La meva Barcelona – Dones de Gràcia’, ‘Poesia al servei de les paraules’ o ‘Contes amb dues veus i cinc sentits’. Podeu consultar les activitats que compten amb aquests serveis i també audiodescripció al programa de la festa. Estan indicades a través de les icones d’accessibilitat comunicativa i en la seva versió accessible.

Activitats per a persones amb discapacitat visual

L’aplicació WHERIS LINK permet a les persones amb discapacitat visual poder consultar el programa de la Festa Major. Aquest servei ja es troba disponible des de l’aplicació WHERIS LINKS si: s’escaneja la portada del Programa Imprès; des d’aquest enllaç; i des del programa digital 

WHERIS recorre els diferents punts del programa amb un suport d’àudio que reprodueix les activitats previstes.

A més, les persones amb discapacitat visual podran gaudir dels guarnits als carrers de Gràcia amb visites audiodescrites, i també comptaran amb una ruta literària basada en les novel·les de Mercè Rodoreda.

D’altra banda, la Festa Major també tindrà tallers ambientals i de sensibilització sobre la diversitat funcional com ‘Al perro verde’.

Subscriu-te a la Newsletter

Per estar al dia de les últimes notícies del món de la diversitat funcional a Catalunya

Fes-te subscriptor Premium

Si vols tenir accés a totes les notícies publicades al Diari, l'agenda del sector, i informació sobre subvencions, ajudes, convocatòries, recursos i moltes més coses, subscriu-te a la Newsletter Premium

Redacció/Fonts
diari de la Discapacitat / El digital de la diversitat funcional a Catalunya

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

- Publicitat-spot_img

ÚLTIMES NOTÍCIES