Dimarts, 30 novembre 2021
IniciDiscapacitatTorna el ‘Fes un gest per l’ELA’ per donar visibilitat a la...

Torna el ‘Fes un gest per l’ELA’ per donar visibilitat a la malaltia i les persones afectades

Coincidint amb el Dia Mundial de l’ELA que se celebra el 21 de juny

Col·lage d’edificis il·luminats de verd i persones conegudes fent el gest en forma d’ela // Foto: Fundació Miquel Valls

El proper 21 de juny és el Dia Mundial de l’ELA, i la Fundació Catalana d’ELA Miquel Valls torna a llançar un any més la campanya ‘Fes un gest per l’ELA’ per donar visibilitat a la malaltia a les persones afectades.

Així, l’entitat anima a tothom a pujar una fotografia fent el Gest per l’ELA a les xarxes socials amb l’etiqueta #fesungestperlela.

diari-discapacitat-300x250e

Es tracta de posar les dits índex i polze en forma de lletra “ela” de la mà dreta. Es poden utilitzar també altres etiquetes com #diamundialela #fundaciomiquelvalls i #ela, a més també ens podeu etiquetar a les xarxes socials: @fmiquelvalls (Facebook, Twitter i Instagram).

També com en altres ocasions, l’entitat ha volgut que la campanya arribi a tots els pobles de Catalunya, implicant als ajuntaments perquè   il·luminin un edifici del municipi de color verd, color de l’entitat, la nit del 21, i que a més tot l’equip de govern també es faci una fotografia fent el Gest per l’ELA i la pugin a les xarxes socials dels pobles i ciutats.

Subscriu-te a la Newsletter

Per estar al dia de les últimes notícies del món de la diversitat funcional a Catalunya

Fes-te subscriptor Premium

Si vols tenir accés a totes les notícies publicades al Diari, l'agenda del sector, i informació sobre subvencions, ajudes, convocatòries, recursos i moltes més coses, subscriu-te a la Newsletter Premium

Redacció/Fonts
diari de la Discapacitat / El digital de la diversitat funcional a Catalunya

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

- Publicitat-spot_img

ÚLTIMES NOTÍCIES