The Django Orchestra de l’EMMCA interpretarà dos temes del seu repertori a La Gala + IN de la Fundación Grupo SIFU

Se celebra el 24 de febrer al Gran Teatre del Liceu

assaig django orquestra la gala mes in
Assaig de The Django Orquestra a l’EMMCA // Foto: Fundación Grupo SIFU

The Django Orchestra, un conjunt d’integració format per artistes amb i sense discapacitat, interpretaran dos temes del repertori de Django Reinhardt a La Gala + IN, la gran cita anual de l’art i la discapacitat organitzada per Fundación Grupo SIFU, que se celebrarà el proper 24 de febrer al Gran Teatre del Liceu.

The Django Orchestra Academy és un projecte pedagògic de l’Escola Municipal de Música – Centre de les Arts de L’Hospitalet (EMMCA) sota la direcció artística i pedagògica de l’Albert Bello. El projecte, format per alumnat de l’EMMCA de totes les edats i perfils i per professionals de The Django Orchestra, es duu a terme també amb la col·laboració de l’Associació de Músics i aficionats al Jazz Manouche i el Festival Django L’H.

Banner Col·lectiu Ronda 300x600

The Django Orchestra Academy se suma així a un projecte artístic que posa en valor les capacitats de músics i ballarins amb alguna discapacitat, treballant sempre des de la qualitat i el talent. El projecte promou la creació de produccions de música i dansa pròpies i úniques, en un format inclusiu que uneix artistes amb i sense discapacitat.

El grup va realitzar el passat dissabte una trobada per assajar els dos temes que interpretaran a la gala del dia 24 de febrer, i que en aquesta ocasió han estat arranjades pel director musical Sergi Vergés. La sessió es va aprofitar per formalitzar un conveni de col·laboració entre representants de l’EMMCA i la Fundación Grupo SIFU.

BANER_300X250

La Gala + IN de la Fundación Grupo SIFU arriba enguany a la cinquena edició sota la direcció artística de l’Oriol Saña. l’any passat va guanyar el Premi Impulsa Cultura a la iniciativa que més destaca per la seva creativitat, innovació, excel·lència i capacitat transformadora.

Després de la celebració a Barcelona, la Gala + IN viatjarà al Teatro Real de Madrid en una segona gala que tindrà lloc el 19 de maig.

Sigues el primer a opinar

Deixa un comentari

La vostra adreça de correu no serà publicada


*