La música i la dansa protagonitzaran una nova edició de la gala ‘La nit més IN’ al Teatre del Liceu

Organitzada per la Fundación Grupo SIFU per sensibilitzar a la societat sobre la discapacitat

gala inclusió música dansa teatre liceu grupo sifu
El Teatre del Liceu tornarà a viure una gala per la inclusió sociolaboral de les persones amb discapacitat // Foto: Grupo SIFU

El Gran Teatre del Liceu acollirà el proper 20 de març a les 19h la tradicional gala “La nit més IN: INtegració, INclusió, INterpretació” que organitza cada any la Fundación Grupo SIFU per retre reconeixement a les persones amb discapacitat i a totes aquelles empreses, entitats i persones que amb el seu esforç ajuden a millorar la inclusió tant social com laboral d’aquest col·lectiu.

L’acte preveu l’assistència de més de 2.000 persones del món de l’empresa, així com associacions i institucions vinculades a l’àmbit de la discapacitat i per primer cop s’obrirà a tota la ciutadania, per tal de transmetre un missatge d’integració. La gala portarà a l’escenari del Liceu diferents actuacions protagonitzades per artistes nacionals i internacionals amb diversitat funcional que demostraran que els límits de cadascú no venen marcats per una discapacitat.

Banner Col·lectiu Ronda 300x600

La gala estarà plena d’actuacions d’intèrprets de diferents estils i nacionalitats, com Cornel Hrisca-Munn, un jove bateria britànic que va néixer sense els dos avantbraços, i que actuarà en solitari i acompanyat d’un quintet format especialment per l’ocasió. La dansa també estarà present a la gala, convertint l’espectacle en un escenari per sensibilitzar sobre el fet que només el 5% de les persones amb discapacitat són visibles.

Per arrodonir la jornada, també s’atorgaran diversos reconeixements a aquelles persones que, a través del teixit empresarial, associatiu o de forma personal, han ajudat a la integració de les persones amb discapacitat.

BANER_300X250

Sigues el primer a opinar

Deixa un comentari

La vostra adreça de correu no serà publicada


*