Terrassa Centre i Prodis porten el Nadal a la ciutat repartint arbres ideats i creats per l’entitat terrassenca

Usuaris de Prodis distribueixen arbres de Nadal per les botigues del centre comercial

terrassa prodis arbres nadal ideats creats entitats
L’entitat ha repartit durant dos dies els arbres de Nadal // Foto: Prodis

Aquesta setmana, concretament durant el dimecres i el dijous, persones del Servei de Teràpia Ocupacional i del Servei Ocupacional d’Inserció de Prodis han repartit pels comerços de l’Associació Terrassa Centre uns arbres de Nadal ideats i creats per l’entitat terrassenca.

L’any passat es va iniciar la col·laboració entre Prodis i Terrassa Centre, que ho feien amb l’afany de ser un exemple de ciutat, fent visible les capacitats i el talent de les persones de Prodis amb diferents tipologies de feina.

Banner Col·lectiu Ronda 300x600

Algunes d’aquestes tasques han estat: elaborar aquest arbre decoratiu, realitzar feines de repartiment de material, i també, d’explicació d’activitats que durant l’any engega l’associació de comerciants i que les persones de Prodis expliquen als comerços i als clients.

Tot aquest moviment d’activitats i sinergia de ciutat, permet assolir l’objectiu inicial de fer visible l’entitat, així com sensibilitzar a la societat de Terrassa de la potencialitat de les persones que treballen a Prodis i assolir, poc a poc, una inclusió plena i real.

BANER_300X250

Sigues el primer a opinar

Deixa un comentari

La vostra adreça de correu no serà publicada


*