Dissabte, 27 novembre 2021
HomeInclusió LaboralTerrassa Centre i Prodis porten el Nadal a la ciutat repartint arbres...

Terrassa Centre i Prodis porten el Nadal a la ciutat repartint arbres ideats i creats per l’entitat terrassenca

terrassa prodis arbres nadal ideats creats entitats
L’entitat ha repartit durant dos dies els arbres de Nadal // Foto: Prodis

Aquesta setmana, concretament durant el dimecres i el dijous, persones del Servei de Teràpia Ocupacional i del Servei Ocupacional d’Inserció de Prodis han repartit pels comerços de l’Associació Terrassa Centre uns arbres de Nadal ideats i creats per l’entitat terrassenca.

L’any passat es va iniciar la col·laboració entre Prodis i Terrassa Centre, que ho feien amb l’afany de ser un exemple de ciutat, fent visible les capacitats i el talent de les persones de Prodis amb diferents tipologies de feina.

diari-discapacitat-300x250e

Algunes d’aquestes tasques han estat: elaborar aquest arbre decoratiu, realitzar feines de repartiment de material, i també, d’explicació d’activitats que durant l’any engega l’associació de comerciants i que les persones de Prodis expliquen als comerços i als clients.

Tot aquest moviment d’activitats i sinergia de ciutat, permet assolir l’objectiu inicial de fer visible l’entitat, així com sensibilitzar a la societat de Terrassa de la potencialitat de les persones que treballen a Prodis i assolir, poc a poc, una inclusió plena i real.

Subscriu-te a la Newsletter

Per estar al dia de les últimes notícies del món de la diversitat funcional a Catalunya

Fes-te subscriptor Premium

Si vols tenir accés a totes les notícies publicades al Diari, l'agenda del sector, i informació sobre subvencions, ajudes, convocatòries, recursos i moltes més coses, subscriu-te a la Newsletter Premium

Redacció/Fonts
diari de la Discapacitat / El digital de la diversitat funcional a Catalunya

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Publicitat-spot_img

ÚLTIMES NOTÍCIES