El Tercer Col·loqui sobre l’Esport Adaptat obre la setmana dels IX Jocs Catalans

Es van pronunciar diverses ponències al Museu del Turisme de Calella

col·loqui esport adaptat calella
El Col·loqui va tenir lloc al Museu del Turisme de Calella // Foto: Imatge cedida per FCEDF

Aquest dilluns ha tingut lloc una de les activitats principals dels IX Jocs Catalans, el III Col.loqui sobre l’esport adaptat, que s’ha celebrat al Museu del Turisme de Calella amb uns continguts molt interessants i amb una gran participació per part del públic assistent.

Durant el col.loqui van tenir lloc diferents ponències relacionades amb l’esport adaptat. Edgar Fernández, Director tècnic de la Federació Catalana d’Esports de Persones amb Discapacitat Física (FCEDF) i David Campón, responsable de les escoles d’iniciació van explicar els diferents projectes que es porten a terme des de la Federació per l’esport adaptat. El programa Hospisport també va tenir un paper rellevant durant el col.loqui que, a través de la seva responsable, Silvia Dalmau va donar a conèixer els objectius i les diferents valoracions que han realitzat els usuaris del programa.

BANER_300X250

Una de les ponències més interessants va ser a càrrec del Dr. Pere Lanau, metge Esportiu i President del Comitè Mèdic de la Federación Española de Deportes de Personas con Discapacidad Física (FEDEDF) que va explicar les diferents classificacions esportives i perquè són importants per la competició adaptada.

El col.loqui va finalitzar amb la presentació dels IX Jocs Catalans amb la presència del president de la FCEDF, Josep Giménez i el Director Tècnic, Edgar Fernández que van animar a la gent a participar d’aquests dos grans dies d’esport adaptat a la ciutat.

banner_dental

Deixa un comentari

La vostra adreça de correu no serà publicada


*