TEB Vist guardonat amb el premi Mitjans de Comunicació per l’Ajuntament de Barcelona

És el primer programa de televisió en línia fet per persones amb discapacitat intel·lectual a Catalunya

els integrants de teb vist
Els integrants de TEB Vist van rebre el guardó al Saló de Cent de l’Ajuntament // Foto: Imatge cedida per IMD Barcelona

El passat 29 de febrer TEB Vist va ser guardonat pel Consell Municipal de Benestar Social amb el premi de Mitjans de Comunicació en la categoria d’internet. El primer programa de televisió en línia fet per persones amb discapacitat intel·lectual a Catalunya ha comptat amb el reconeixement de l’Ajuntament de Barcelona. El Consell Municipal de Benestar Social ha destacat el portal d’internet de TEB Vist tant per la la qualitat del producte, com per la feina i la reflexió que hi ha al darrere.

El jurat valora que és una aposta valenta per part d’una entitat social fer una televisió on line, i que és un bon producte comunicatiu fet amb pocs mitjans i amb una molt bona evolució. Així mateix, es reconeix que aquest projecte està construït sobre l’autonomia de les persones i mostra un camí cap a una societat més inclusiva i més il·lusionada.

BANER_300X250

TEB Vist va néixer fa dos anys per reivindicar l’accés als mitjans de comunicació del col·lectiu de les persones amb discapacitat intel·lectual i també per visibilitzar les capacitats i per trencar tòpics i barreres. Des de llavors, cada mes, l’equip produeix un programa amb dos reportatges i una entrevista que es difonen a través de les xarxes socials. Reportatges com el de l’escola inclusiva, “Una Escola per a tothom” han tingut una gran repercussió a les xarxes, així com les entrevistes al periodista Antoni Bassas, a l’actor Toni Albà, al exjugador del Barça Carles Puyol o al nou president de la Taula del Tercer Sector, Oriol Illa.

Els Premis del Consell Municipal de Benestar Social als Mitjans de Comunicació reconeixen i premien el treball realitzat pels mitjans de comunicació en matèria de periodisme social, i pretenen destacar iniciatives que contribueixen a visibilitzar col·lectius minoritaris o que expliquen conflictes socials que tenen poc ressò mediàtic en la resta de mitjans.

Font: IMD Barcelona

banner_dental

Deixa un comentari

La vostra adreça de correu no serà publicada


*