Dimarts, 30 novembre 2021
IniciDiscapacitatTEB elabora una Guia Pràctica de Facebook adreçada a persones amb discapacitat...

TEB elabora una Guia Pràctica de Facebook adreçada a persones amb discapacitat intel·lectual

guia practica facebook persones discapacitat intel3lectual
La formació és per persones amb discapacitat intel·lectual // Foto: Grup TEB

El TEB ha elaborat una Guia Pràctica de Facebook amb l’objectiu de promoure el bon ús de la xarxa social. Es tracta d’una eina fàcil de comprendre. Mostra de manera pràctica, i pas a pas, com configurar i utilitzar Facebook per tenir una experiència agradable i segura de l’aplicació.

Aborda aspectes com la configuració de privacitat, les sol·licituds d’amistat, la personalització de la secció de notícies, l’edició del perfil i la biografia o com guardar publicacions.

diari-discapacitat-300x250e

Aquesta formació entra dins el cicle gratuït de formacions TEBnològics, sobre mòbil i noves tecnologies. Està adreçat a persones amb discapacitat intel·lectual treballadores de Centre Especial de Treball i usuàries de Centre Ocupacional  del Grup. La seva temàtica és l’ús dels smartphones i de les seves aplicacions socialment més esteses amb l’objectiu de millorar l’autonomia i la qualitat de vida de les persones, i prendre consciència alhora dels seus riscos.

L’any passat ja es va fer una primera formació sobre l’aplicació de missatgeria WhatsApp. Les sessions formatives van posar èmfasi en aprofitar les possibilitats de comunicació dels missatges de veu, dels emoticones o de les fotografies per substituir o complementar la comunicació textual, facilitant així l’accessibilitat cognitiva de l’aplicació. També es va reflexionar sobre els riscos de la comunicació per Internet, i es van potenciar pràctiques d’ús més segures, responsables i més privades. En total, es van realitzar 55 sessions en 11 grups i amb 39 persones formades.

Subscriu-te a la Newsletter

Per estar al dia de les últimes notícies del món de la diversitat funcional a Catalunya

Fes-te subscriptor Premium

Si vols tenir accés a totes les notícies publicades al Diari, l'agenda del sector, i informació sobre subvencions, ajudes, convocatòries, recursos i moltes més coses, subscriu-te a la Newsletter Premium

Redacció/Fonts
diari de la Discapacitat / El digital de la diversitat funcional a Catalunya

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

- Publicitat-spot_img

ÚLTIMES NOTÍCIES