Dilluns, 19 abril 2021
spot_img
IniciInclusió SocialTASiF aprova les bases de la convocatòria anual de subvencions a entitats...

TASiF aprova les bases de la convocatòria anual de subvencions a entitats en l’àmbit de les polítiques socials

El termini de presentació del formulari finalitza el 9 d’agost

subvencions politiques socials
Les subvencions busquen millorar la qualitat de vida de les persones vulnerables // Foto: Obra Social “la Caixa”

El passat 16 de març el Departament de Treball, Afers Socials i Famílies va aprovar les bases generals i específiques de la convocatòria anual de subvencions de projectes i activitats desenvolupats per entitats sense ànim de lucre de l’àmbit de les polítiques socials amb establiment operatiu a Catalunya.

Banner Aflorem 300x600_3

Aquestes subvencions afecten a les diferents línies d’actuació del Departament adreçades a les entitats d’afers socials en matèria d’inclusió social, serveis socials, famílies, joventut, educació en el lleure, infància i adolescència, gent gran, associacionisme, voluntariat, acció comunitària i atenció a la comunitat gitana, igualtat de dones i homes en l’àmbit laboral, igualtat i no-discriminació de lesbianes, gais, bisexuals, transgèneres i intersexuals, violència masclista, migracions i ciutadania.

Subvencions en l’àmbit de la discapacitat

Entre aquestes línies es troba la Línia L de programes per a actuacions d’accessibilitat i millora de la igualtat d’oportunitats per a persones amb discapacitat.

Dins d’aquesta línia es subvenciones per un costat accions de foment de l’accessibilitat a la comunicació del servei (de caràcter anual) i, per un altre, les accions de foment a l’accés i a l’interior de l’establiment (també de caràcter anual).

ARC Soluciones publi

Les bases generals ordenen i unifiquen el procediment general de gestió de les subvencions, i les bases específiques concreten, sobretot, les regles objectives de valoració de cada línia.

Les bases de la convocatòria es poden consultar en aquest enllaç.

OFERTA 5è ANIVERSARI !!!

SUBSCRIU-TE A LA NEWSLETTER DIÀRIA PER NOMÉS 7,99€ L'ANY

Necessitem la teva col·laboració per seguir fent un periodisme de qualitat que respecti i doni visibilitat a les persones amb diversitat funcional

Redacció/Fonts
Redacció/Fonts
diari de la Discapacitat / El digital de la diversitat funcional a Catalunya

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

- Publicitat-spot_img

ÚLTIMES NOTÍCIES