Diumenge, 28 novembre 2021
IniciInclusió SocialSimpòsium sobre la inclusió de persones amb discapacitat intel·lectual als clubs esportius

Simpòsium sobre la inclusió de persones amb discapacitat intel·lectual als clubs esportius

simpòsium inclusió discapacitat clubs esportius
La jornada debatrà sobre la inclusió d’esportistes amb discapacitat intel·lectual als clubs ordinaris // Foto: Special Olympics Catalunya

El proper 15 de febrer la Fundació Barça i Special Olympics Catalunya organitzen a l’Auditori 1899 del FC Barcelona, un Simposium sobre la inclusió en els clubs esportius per tal de conscienciar als clubs esportius ordinaris d’incorporar seccions Special, que incloguin esportistes amb discapacitat intelꞏlectual per formar part activa de l’estructura de les entitats.

A l’esdeveniment s’exposaran casos d’èxit amb clubs esportius que ja han fet el pas i tenen una secció Special com l’equip de bàsquet de Barna Màgics, el Club natació Sabadell, el club de gimnàstica Egiba de Manresa amb l’entitat d’Ampans, o el Club de Vela Blanes amb el Club Esportiu el Vilar. També es detallarà el procediment necessari per a la creació de seccions Special.

diari-discapacitat-300x250e

L’objectiu d’aquesta acció és que des de les federacions, ajuntaments i clubs es doni un nou impuls a l’esport català i seguir caminant cap a una societat encara més inclusiva i integradora.

El Simpòsium compta amb el suport de la Federació ACELL, UFEC, Secretaria General de l’Esport de la Generalitat de Catalunya i l’ACM (Associació Catalana de Municipis).

La Fundació Barça colꞏlabora des del 2009 en projectes amb Special Olympics Catalunya. Entre les activitats conjuntes destaquen la Marxa Special Olympics per la ciutat de Barcelona, o el projecte ONE TEAM de l’Eurolliga, que han implicat la secció de bàsquet blaugrana amb diferents seccions Special de Catalunya.

En el marc de la relació amb el Barça, es va crear La Penya Special, vinculada a Special Olympics Catalunya i a la Federació ACELL.

Subscriu-te a la Newsletter

Per estar al dia de les últimes notícies del món de la diversitat funcional a Catalunya

Fes-te subscriptor Premium

Si vols tenir accés a totes les notícies publicades al Diari, l'agenda del sector, i informació sobre subvencions, ajudes, convocatòries, recursos i moltes més coses, subscriu-te a la Newsletter Premium

Redacció/Fonts
diari de la Discapacitat / El digital de la diversitat funcional a Catalunya

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

- Publicitat-spot_img

ÚLTIMES NOTÍCIES