Dissabte, 25 setembre 2021
spot_img
IniciDiscapacitatSIFU presenta a Madrid “Lo Puedo Conseguir”, un llibre amb 12 històries...

SIFU presenta a Madrid “Lo Puedo Conseguir”, un llibre amb 12 històries sobre discapacitat i superació personal

llibre-lo-puedo-conseguir-històries-discapacitat-superació-personal

Aquest miércoles 25 de setembre a les 18:30h la Fundación Grupo SIFU presenta a l’auditori KPMG de Madrid, el llibre “Lo Puedo Conseguir”. Aquest treball, que ja va ser presentat a Barcelona, parla sobre la lluita de persones amb discapacitat i el seu esperit de superació per fer realitat els somnis a través de 12 històries protagonitzades per persones molt lligades al Grupo SIFU.

Tots els protagonistes són persones que tenen o han tingut algun tipus de relació amb la Fundación Grupo SIFU o el Grupo SIFU, Centre Especial de Treball i que a través de les seves vivències transmeten optimisme i superació.

A l’acte hi assistirà la periodista i autora del pròleg del llibre, Lary León, i quatre dels protagonistes del llibre. L’emprenedor i coaching, Avi Mashiah; la directora d’àrea del Grupo SIFU, Mª Angeles Llongueras; i Pedro García i Elías Lafuente, tots dos vinculats a l’àmbit del ball i la dansa. Els quatre participaran en un col·loqui on compartiran amb els assistents com han viscut les seves discapacitats, i com han crescut personalment amb elles.

banner flyer interpersonas

Subscriu-te a la Newsletter

Per estar al dia de les últimes notícies del món de la diversitat funcional a Catalunya

Fes-te subscriptor Premium

Si vols tenir accés a totes les notícies publicades al Diari, l'agenda del sector, i informació sobre subvencions, ajudes, convocatòries, recursos i moltes més coses, subscriu-te a la Newsletter Premium

Redacció/Fonts
diari de la Discapacitat / El digital de la diversitat funcional a Catalunya

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

- Publicitat-spot_img

ÚLTIMES NOTÍCIES