Dissabte, 27 novembre 2021
HomeCulturaSIFU convoca una nova edició de les ‘Becas Superarte’ per dansa i...

SIFU convoca una nova edició de les ‘Becas Superarte’ per dansa i música

becas superarte grupo sifu musica dansa
Cartell de les Becas Superarte // Foto: Grupo SIFU

La Fundación Grupo SIFU acaba de llançar una nova edició de les “Becas Superarte”, destinada a artistes amb diversitat funcional per cursar estudis de professionalització en l’àmbit de la dansa i la música a nivell estatal.

En la segona edició es concediran un total de 8 beques, cadascuna amb un valor de fins a 2.000 euros, que els guanyadors hauran d’invertir en els seus estudis durant el curs 2020/2021.

diari-discapacitat-300x250e

Les sol·licituds es podran presentar del 4 de maig fins al 7 de juny (ambdòs inclosos) a través d’aquest enllaç. Els guanyadors es donaran a conèixer el proper 15 de juny. Tots ells podran participar en els projectes d’art inclusiu que organitza la fundació, en especial a la Gala+IN. Els sol·licitants han de ser residents al territori espanyol i tenir més de 12 anys a més d’una discapacitat igual o superior al 33%

Amb aquest projecte, SIFU pretèn enriquir el món artístic afavorint la integració de les persones amb diversitat funcional i sensibilitzar a la societat mitjançant experiències de superació personal. Com comenta el vicepresident de la Fundación Grupo SIFU, Cristian Rovira, “aquestes beques volen potenciar el desenvolupament artístic i professional dels participants, amb la intenció que es puguin dedicar de forma professional a la música o la dansa”.

Subscriu-te a la Newsletter

Per estar al dia de les últimes notícies del món de la diversitat funcional a Catalunya

Fes-te subscriptor Premium

Si vols tenir accés a totes les notícies publicades al Diari, l'agenda del sector, i informació sobre subvencions, ajudes, convocatòries, recursos i moltes més coses, subscriu-te a la Newsletter Premium

Redacció/Fonts
diari de la Discapacitat / El digital de la diversitat funcional a Catalunya

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Publicitat-spot_img

ÚLTIMES NOTÍCIES