Sessió informativa d’ECOM sobre el projecte del nou Codi d’Accessibilitat per consensuar esmenes

Per compartir una estratègia conjunta de les persones amb discapacitat

sessio informativa ecom codi accessibilitat esmenes
El transport públic és una pota important d’aquest nou Codi d’Accessibilitat // Foto: TMB

ECOM, plataforma que defensa els interessos de les persones amb discapacitat física, organitza el proper dilluns 10 de febrer a les 11.30h a l’Espai Veïnal Calàbria 66 de Barcelona, una sessió informativa sobre el projecte del nou Codi d’Accessibilitat que està pendent de la seva aprovació al Parlament de Catalunya.

ECOM ha realitzat durant els darrers dies un estudi exhaustiu d’aquest nou Codi d’Accessibilitat -està en període d’exposició pública des del 30 de gener- i ha trobat algunes mancances importants que afecten greument als drets de les persones amb discapacitat.

Banner Col·lectiu Ronda 300x600

Aquest és el motiu de l’organització de la sessió informativa que l’entitat ha convocat amb caràcter d’urgència i que té un triple objectiu:

– Posar en comú tota la informació que es té actualment sobre el procés d’aprovació del Decret d’accessibilitat de Catalunya.

BANER_300X250

– Treballar conjuntament les aportacions més rellevants sobre els continguts del Decret, per tal de construir un discurs consensuat de cara a les esmenes previstes pel procés d’exposició pública.

– Compartir l’estratègia política d’ECOM tenint en compte la importància cabdal d’aquesta normativa pel col·lectiu de persones amb discapacitat física, i de quina manera podem sumar totes les parts.

Per assistir-hi cal inscripció prèvia.

Sigues el primer a opinar

Deixa un comentari

La vostra adreça de correu no serà publicada


*