Seleccionats els guanyadors a Barcelona del 32 Concurs Escolar de l’ONCE i la seva Fundació

Han participat 12.794 escolars i 227 professors de 133 centres educatius

concurs escolar once
Un dels treballs guanyadors del concurs escolar // Foto: Imatge cedida per ONCE

Tres centres escolars han estat seleccionats com a guanyadors de la fase provincial de Barcelona en la 32 edició del Concurs Escolar de l’ONCE i la seva Fundació. Concretament han estat El Col·legi Sant Vicenç (Sant Vicenç dels Horts), l’Escola Jaume Balmes (Sant Martí Sarroca) i l’Institut Enric Borràs (Badalona). Aquests tres centres passaran ara a la fase autonòmica.

A Catalunya han participat en aquesta edició 18.990 alumnes de 217 centres educatius, sota la coordinació de 348 professionals de l’educació. Sota el lema ‘Descobrir teu talent ho canvia tot’, aquest programa de sensibilització educativa pretén fomentar valors com la solidaritat i la importància de la igualtat d’oportunitats entre persones amb i sense discapacitat per aconseguir una societat més justa i inclusiva. A més, el seu treball és útil al professorat a l’hora de fer front a dues dificultats que es poden  trobar a les pròpies aules: la resolució de conflictes i l’autoestima dels escolars.

Banner Col·lectiu Ronda 300x600

Els guanyadors absoluts d’aquesta edició, en la qual han participat 171.123 escolars, gaudiran durant un cap de setmana a Madrid del ‘Campus del Talent’, en què viuran moments plens d’activitats i experiències innovadores, amb visites culturals i tallers.

Cada aula ha pujat a la web del concurs una composició fotogràfica realitzada pels escolars que reflecteixi el que han après sobre el talent i les diverses capacitats. Ha estat acompanyada d’una breu descripció del que volen transmetre amb la seva composició i una frase que resumeix la multiplicitat de talents.

BANER_300X250

Sigues el primer a opinar

Deixa un comentari

La vostra adreça de correu no serà publicada


*