22.6 C
Barcelona
Dijous,28maig,2020
Inici Ocupació Segueix obert el Programa d’Apoderament i Activació per l’Ocupació per a dones...

Segueix obert el Programa d’Apoderament i Activació per l’Ocupació per a dones amb discapacitat

cartell programa activació ocupació dones discapacitat
Cartell del programa // Foto: COCEMFE Barcelona

Al voltant de 80 dones amb discapacitat de la província de Barcelona està previst que participin aquest any en la segona edició del “Programa d’Apoderament i Activació per l’Ocupació que ha posat en marxa COCEMFE Barcelona.

Aquesta iniciativa es desenvolupa a escala estatal gràcies al conveni establert entre l’Obra Social “la Caixa”, a través del programa Incorpora, i la Confederació Espanyola de Persones amb Discapacitat Física i Orgànica (COCEMFE).

Les persones que participen en aquest programa realitzen un itinerari personalitzat d’inserció sociolaboral; sessions grupals de suport psicosocial; intervenció grupal orientada a les habilitats prelaborals i alfabetització tecnològica, així com el seguiment a escala individual per a la consecució d’objectius i metes específiques plantejades amb cada beneficiària. Per facilitar aquest procés a les dones amb discapacitat, COCEMFE Barcelona manté oberta la possibilitat d’incorporar-s’hi al llarg de l’any.

L’objectiu principal del programa és fomentar l’apoderament i potenciar la integració sociolaboral d’un col·lectiu que tradicionalment s’enfronta a una doble discriminació: per ser dona i tenir una discapacitat.

A més, des del “Programa d’Apoderament i Activació per a l’Ocupació” es treballa de forma coordinada amb el Programa Incorpora de”la Caixa”, en el qual també col·labora COCEMFE, ja que ofereix orientació laboral i intermediació per a l’ocupació a les beneficiàries del programa en cerca activa de feina.

Les dones amb discapacitat interessades en el programa poden posar-se en contacte amb la coordinadora del mateix a Barcelona, Cristina Bortolotti, a través del correu electrònic igualdad.barcelona@cocemfe.es i el telèfon 933 011 565.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

ÚLTIMES ENTRADES

Maite Ruiz: “La LADD està formada per persones interessades en la defensa dels drets”

Maite Ruiz, presidenta de LADD // Foto: Associació LADD Hem volgut parlar en aquesta entrevista amb Maite...

Barcelona llança un pla de xoc en salut mental per combatre els efectes de la Covid-19

Els programes de suport emocional seran vitals per superar la crisi // Foto: Salut Mental Catalunya L’Ajuntament de...

Un assaig clínic accelera la recerca de nous tractaments en malalties neurodegeneratives

L'assaig pot accelerar les vies per trobar possibles tractaments // Foto: Federació ASEM Un assaig clínic per a...

Maravillas Rojo: “Aquesta crisi ha posat de relleu la importància de la vida i les persones”

L'espai #reflexionsdefutur ha entrevistat a Maravillas Rojo // Foto: Taula Tercer Sector A partir de la crisi sanitària,...

COMENTARIS RECENTS