2a temporada de “Masia Solidària” per apropar els joves del FC Barcelona a la discapacitat intel·lectual

Està impulsat pel FC Barcelona, Special Olympics Catalunya i la Federació ACELL

temporada projecte masia solidaria discapacitat intel·lectual
Els projecte està basat en l’intercanvi d’experiències comunes // Foto: Special Olympics Catalunya

Per segon any consecutiu el FC Barcelona, Special Olympics Catalunya i la Federació ACELL s’uneixen en el projecte Masia Solidaria, una iniciativa que forma part del programa Masia 360 que té com objectiu sensibilitzar els esportistes a causes socials i conscienciar-los de la necessitat del compromís social i la solidaritat.

D’aquesta manera, els jugadors i les jugadores que formen part del FC Barcelona, al llarg de la seva formació s’apropen a realitats diferents i poc conegudes, com pot ser el món de la discapacitat intel·lectual.

BANER_300X250

Els equips infantils del FC Barcelona visiten les instal·lacions esportives dels esportistes amb discapacitat intel·lectual acompanyats d’educadors emocionals. Aquests fan una xerrada prèvia on els preparen emocionalment per a les situacions que es trobaran i els expliquen les característiques del centre que visitaran.

La segona part és l’activitat que es realitza al mateix centre, i consisteix en un entrenament unificat d’una disciplina diferent a la que estan habituats o presenciar un partit.

Finalment, ja a l’autocar de tornada, els educadors emocionals fan veure als esportistes què els ha impressionat o sorprès de la visita o què els ha fet pensar. Al cap d’uns dies, els esportistes de la Federació ACELL i de Special Olympics Catalunya els hi tornen la visita i realitzen un segon entrenament o partit.

Sigues el primer a opinar

Deixa un comentari

La vostra adreça de correu no serà publicada


*