2a temporada de “Masia Solidària” per apropar els joves del FC Barcelona a la discapacitat intel·lectual

Està impulsat pel FC Barcelona, Special Olympics Catalunya i la Federació ACELL

temporada projecte masia solidaria discapacitat intel·lectual
Els projecte està basat en l’intercanvi d’experiències comunes // Foto: Special Olympics Catalunya

Per segon any consecutiu el FC Barcelona, Special Olympics Catalunya i la Federació ACELL s’uneixen en el projecte Masia Solidaria, una iniciativa que forma part del programa Masia 360 que té com objectiu sensibilitzar els esportistes a causes socials i conscienciar-los de la necessitat del compromís social i la solidaritat.

D’aquesta manera, els jugadors i les jugadores que formen part del FC Barcelona, al llarg de la seva formació s’apropen a realitats diferents i poc conegudes, com pot ser el món de la discapacitat intel·lectual.

Els equips infantils del FC Barcelona visiten les instal·lacions esportives dels esportistes amb discapacitat intel·lectual acompanyats d’educadors emocionals. Aquests fan una xerrada prèvia on els preparen emocionalment per a les situacions que es trobaran i els expliquen les característiques del centre que visitaran.

La segona part és l’activitat que es realitza al mateix centre, i consisteix en un entrenament unificat d’una disciplina diferent a la que estan habituats o presenciar un partit.

Finalment, ja a l’autocar de tornada, els educadors emocionals fan veure als esportistes què els ha impressionat o sorprès de la visita o què els ha fet pensar. Al cap d’uns dies, els esportistes de la Federació ACELL i de Special Olympics Catalunya els hi tornen la visita i realitzen un segon entrenament o partit.

banner_dental

Sigues el primer a opinar

Deixa un comentari

La vostra adreça de correu no serà publicada


*