Down Catalunya realitzarà tot un seguit d’activitats durant el 2019 per commemorar el seu 15è aniversari

L’entitat aglutina actualment a més de 4.000 persones

Aquest any Down Catalunya està d’aniversari ja que compleix 15 anys. L’any 2004 Down Lleida, Down Tarragona i la Fundació Astrid 21 van decidir unir esforços i crear el que ara és Down Catalunya.

Des d’aleshores tot ha estat créixer. S’hi han incorporat sis entitats més (Aura Fundació, Andi Down Sabadell, Família AMIC, BCNDownF21, Fundación Cromosuma y Fundación Reto) i avui l’entitat aglutina a més de 4.000 persones.

Banner Col·lectiu Ronda 300x600

Les entitats que estan integrades col·laboren amb organismes públics i privats i funcionen en xarxa gràcies a diferents espais de debat i trobada, que serveixen per a donar visibilitat a les persones amb síndrome de Down.i.

Down Catalunya vol celebrar aquests quinze anys de treball, amb un seguit d’activitats i novetats, que aniran succeint-se durant tot 2019, i en són exemples la creació d’un nou logo especial per aquest aniversari o la total remodelació de la web. A més, durant tot aquest any  utilitzaran les xarxes socials de twitter, instagram i facebook, per anar repassant aquests 15 anys i penjant-hi les felicitacions que els vagin arribant amb l’etiqueta #15anys15fites.

BANER_300X250

Sigues el primer a opinar

Deixa un comentari

La vostra adreça de correu no serà publicada


*