Se celebra a València un Congrés Nacional de Centres Especials de Treball 

Els dies 23 i 24 d’octubre organitzat pe la CONACEE

cartell congrés centres especials treball valència
Cartell del XV Congrés Nacional de Centres Especials de Treball // Foto: CEDDD

La Confederación Nacional de Centros Especiales de Empleo (CONACEE), una de les agrupacions fundadores del Consejo Español para la Defensa de las personas con Discapacidad y/o con Dependencia (CEDDD), celebra el proper 23 d’octubre a València la 15a edició del seu Congrés de  Centres Especials de Treball.

FREEFORMSTYLE-600X300

El programa d’aquest congrés està dirigit a tots els Centres Especials de Treball, empreses, i públic en general, i permet donar a conèixer els problemes, las particularitats, la situació socio-laboral de les persones amb discapacitat, els ajuts i el tracte amb l’Administració.

Aquest any es realitza una jornada amb projecció internacional que mostrarà la situació del sector a nivell europeu en els àmbits econòmics, polític i social, permetent interactuar amb altres dirigents de Centres Especials de Treball amb el que poder nodrir-se de sinergies empresarials.

Tanmateix el dia 24 d’octubre, la European Confederation of Inclusive Enterpirses employing people with disabilities (EUCIE), celebra també a València el primer Congrés Europeu de treball protegit.

Les persones interessades en assistir al XV Congrés Nacional i Internacional de Centres Especials de Treball poden fer-ho via on-line o directament a través de la Secretaria Tècnica al correu congreso@conacee.org o al través del correu 689028497.

banner_dental

Sigues el primer a opinar

Deixa un comentari

La vostra adreça de correu no serà publicada


*