Sarai Gascón i Miguel Luque destaquen al Campionat de Catalunya de natació d’estiu

La competició es va disputar a les instal·lacions del Club Natació Barcelona

campionat natacio estiu
El campionat es va disputar a les instal·lacions del CN Barcelona // Foto: Imatge cedida per FCEDF

Més de 20 clubs d’arreu d’Espanya amb un total de 72 nedadors i nedadores inscrites, van participar dissabte passat al Campionat Open de Catalunya de natació adaptada d’estiu que es va disputar a les instal·lacions del Club Natació Barcelona.

A la categoria femenina, la gran dominadora va ser la nedadora del CN Terrassa, Sarai Gascón que va aconseguir un total de 799 punts, destacant la marca als 100m papallona (S9) amb un temps de 01:11:92. Judit Rolo, nedadora del Club ADEMI Tenerife va aconseguir 741 punts i Júlia Castelló, del CN Mataró, va obtenir 724 punts, destacant als 100m esquena (S6) amb un temps de 01:34:41. La tercera nedadora catalana va ser Marian Polo, del CN Badia, amb 716 punts.

BANER_300X250

Destacar a la categoria masculina al nedador del Club San Rafael, Miguel Luque que va guanyar amb un total de 943 punts per davant de José Antonio Marí, Aquàtic Campanar (808 punts) i dels catalans Óscar Salguero (787 punts) i Toni Ponce (718 punts). Pel que fa a la classificació per clubs, sumant els punts de les proves masculines i femenines, la victòria va ser pel Centre Natació Mataró. Destacar també els 8 joves nedadors de la Classificació Promoció (S15) que van ser premiats de forma igual per la seva participació a la competició.

banner_dental

Deixa un comentari

La vostra adreça de correu no serà publicada


*