El Parc del Montnegre i el Corredor estrena una ruta teatralitzada inclusiva

Adreçada especialment a persones amb diversitat funcional

ruta inclusiva montnegre
La ruta té un recorregut de prop d’un quilòmetre i mig // Foto: Imatge cedida per Diba

Aquest proper dissabte 11 de juny el Parc del Montnegre i el Corredor estrenarà una nova ruta teatralitzada “Camins” que es fa pels voltants del santuari del Corredor i representa un viatge pels cinc sentits adreçat a tot tipus de públic però especialment a persones amb diversitat funcional.

Els participants en aquesta ruta podran gaudir d’un recorregut de prop d’un quilòmetre i mig que transita per la plana del santuari del Corredor i es fa acompanyada de personatges singulars que, en diferents parades, fan explorar els participants amb cadascun dels sentits: vista, oïda, tacte, gust i olfacte. La ruta també ofereix la possibilitat de demanar un intèrpret de llenguatge de signes així com del préstec de material adaptat per a la millora de la mobilitat durant l’itinerari.

BANER_300X250

Amb la nova ruta ja són tres els itineraris inclusius que ofereix la Xarxa de Parcs Naturals de la Diputació de Barcelona, que ja comptava amb “Aigua“, que es realitza a l’itinerari adaptat de la font del Frare, vorejant la riera de Santa Fe, al Parc Natural del Montseny i “Natura“, a l’itinerari adaptat de la Casa Nova de l’Obac a l’Obac Vell, dins el Parc Natural de Sant Llorenç del Munt i l’Obac. Totes tres s’ofereixen durant l’any en dates puntuals, normalment els dissabtes al matí.

La ruta “Camins” s’ofereix els dissabtes 11 de juny, 9 de juliol, 10 de setembre, 15 d’octubre i 12 de novembre, i també el diumenge 9 d’octubre. Horari: d’11 a 12 h, i de 12.30 a 13.30 h. L’activitat és gratuïta, però cal inscripció prèvia. Informació i reserves 937 855 461  i p.santllorenç.obac@diba.cat

Deixa un comentari

La vostra adreça de correu no serà publicada


*