S’apropa el Sopar Solidari Esclat a favor de les persones amb paràlisi cerebral

Es celebra l’11 de novembre a l’Hotel Crowne Plaza Barcelona

sopar-solidari-esclat-paralisi-cerebral
L’11 de novembre se celebra una nova edició d’aquest sopar // Foto: Esclat

El proper 11 de novembre l’Associació Esclat celebra el seu Sopar Solidari a favor de les persones a favor de les persones amb paràlisi cerebral i discapacitats similars en l’Hotel Crowne Plaza Barcelona.

Enguany aquesta trobada comptarà amb moltes sorpreses, començant pel menú estrella que s’oferirà on el primer plat serà una gentilesa de Marc Gascons, xef del Restaurant Els Tinars (Llagostera, Girona) que el 2016 ha estat reconegut amb una Estrella Michelin.

BANER_300X250

La velada també comptarà, a més de la tradicional entrega de l’Esclat Solidari a una empresa o entitat que hagi mostrat el compromís envers les persones amb paràlisi cerebral al llarg dels anys, amb l’actuació de música jazz en directe amb un repertori d’estàndars de Broadway gràcies al Conservatori del Liceu i la Fundació MRW, una subhasta d’obres d’art i un sorteig de regals gentilesa de El Corte Inglés i l’Hotel Crowne Plaza Barcelona. L’edició d’enguany també ha estat possible gràcies al suport de Caves Mestres, Ice Natur i Ferrero.

L’Associació Esclat és una entitat sense ànim de lucre, declarada d’Utilitat Pública que treballa per millorar la qualitat de vida de les persones amb paràlisi cerebral i pluridiscapacitats, en totes les etapes de la seva vida, i la de les seves famílies. L’any 2017 l’entitat celebra el seu 40è aniversari.

Esclat té 5 centres a Barcelona: el Centre d’Educació Especial Esclat, el Centre Ocupacional Esclat 2, el Centre Especial de Treball Esclatec, el Centre de Dia Cades i la Residència i Centre de Dia Esclat Marina.

A més, l’Associació Esclat també ofereix altres serveis com el suport familiar, el servei de respir residencial, programa esportiu i de lleure, activitats formatives i participa en programes europeus.

Sigues el primer a opinar

Deixa un comentari

La vostra adreça de correu no serà publicada


*