Sant Tomàs està present als Jocs Special Olympics 2018 amb una delegació de 47 esportistes

Està formada per 35 homes i 12 dones

delegació esportistes Special Olympics Sant Tomàs
La delegació abans de sortir cap als Jocs Special Olympics 2018 // Foto: Sant Tomàs

Una delegació de 47 esportistes de Sant Tomàs està participant aquests dies als Jocs Special Olympics de la Seu d’Urgell i Andorra que es diputen del 4 al 7 d’octubre, i en el que hi participen 1.500 esportistes amb discapacitat intel·lectual de Catalunya, Espanya i altres països.

La delegació de Sant Tomàs, amb persones vinculades al servei de lleure i esport Club CAR i que en gran part també són usuàries d’altres serveis de l’entitat, està formada per 35 homes i 12 dones i per 10 monitors entrenadors.

BANER_300X250

Els esportistes del Club CAR competiran en sis disciplines esportives: bàdminton, bàsquet, futbol, hoquei interior, natació i petanca. Cal destacar que en bàsquet hi participarà l’equip del Club CAR-Club Bàsquet Vic; en futbol hi participaran 2 equips: el Club CAR-AEC Manlleu i el Club CAR-UE Tona; i en hoquei interior hi participarà l’equip del Club CAR-Patí Voltregà.

Dels monitors que acompanyen la delegació, 6 són entrenadors del Club CAR durant tot l’any, 2 són els coordinadors del Club CAR i també faran funcions de delegats, i les altres dues persones són voluntàries europees que van fer l’estada a Sant Tomàs el curs passat i que han tornat expressament a Catalunya durant uns dies per acompanyar els atletes de Sant Tomàs als jocs.

banner_dental

Sigues el primer a opinar

Deixa un comentari

La vostra adreça de correu no serà publicada


*