Diumenge, 28 novembre 2021
IniciEntitatsS'amplia el termini per complir amb les activitats subvencionades a càrrec de...

S’amplia el termini per complir amb les activitats subvencionades a càrrec de l’IRPF

Fins el 31 de març de 2021 per compensar les dificultats derivades de la Covid-19

subvencions entitats
La pandèmia ha afectat a moltes activitats socialser // Foto: Creu Roja

Les entitats que impulsen activitats subvencionades amb càrrec a l’assignació tributària del 0,7% de l’IRPF, en l’àmbit de polítiques socials del Departament de Treball, Afers Socials i Famílies, tenen temps fins al 31 de març del 2021 per dur a terme l’activitat i complir amb la finalitat de les subvencions atorgades per compensar les dificultats derivades de la Covid-19, segons la resolució TSF71583/2020, publicada l’1 de juliol.

La resolució fixa també l’ampliació d’altres terminis, com ara el de la presentació de la documentació justificativa de les subvencions. En aquest cas, la data límit per lliurar la documentació s’amplia per a les activitats amb compte justificatiu simplificat, fins al 30 d’abril de 2021. Per a les activitats amb compte justificatiu amb l’aportació d’informe d’auditor, la data es pot allargar fins al 30 de juny de l’any vinent.

diari-discapacitat-300x250e

A més, l’entitat beneficiària pot adaptar l’objecte o la finalitat o modificar les actuacions que siguin necessàries per fer front a la situació de l’estat d’alarma. L’entitat ha d’informar sobre aquesta adaptació l’òrgan gestor, que haurà de validar la modificació abans de la justificació. En aquest modificació s’han de tenir en compte les despeses efectivament realitzades per la persona beneficiària i s’han d’adaptar les que no s’hagin assolit totalment o parcialment amb motiu de l’estat d’alarma.

Subscriu-te a la Newsletter

Per estar al dia de les últimes notícies del món de la diversitat funcional a Catalunya

Fes-te subscriptor Premium

Si vols tenir accés a totes les notícies publicades al Diari, l'agenda del sector, i informació sobre subvencions, ajudes, convocatòries, recursos i moltes més coses, subscriu-te a la Newsletter Premium

Redacció/Fonts
diari de la Discapacitat / El digital de la diversitat funcional a Catalunya

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

- Publicitat-spot_img

ÚLTIMES NOTÍCIES