Dissabte, 16 octubre 2021
HomeInclusió SocialEl Mulla't per l'Esclerosi Múltiple combina enguany el format online i el...

El Mulla’t per l’Esclerosi Múltiple combina enguany el format online i el presencial

Tindrà lloc el 12 de juliol amb un caràcter especial per la Covid-19

El proper 12 de juliol arriba una nova edició del Mulla’t per l’Esclerosi Múltiple, que enguany i degut a la crisi del coronavirus serà extraordinari, ja que combinarà un part molt important on-line, amb algunes piscines que faran el Mulla’t presencial, sempre mantenint les mesures de seguretat i higiene.

Aquest any la campanya on-line té la música com a protagonista amb el grup Gertrudis. El conjunt català interpreta una cançó que sona de manera cacofònica i sense cap harmonia. La il·luminació i els recursos visuals ajuden a reforçar aquesta idea de distorsió en el que és “la pitjor cançó de l’estiu”.

La cançó es compara amb el que suposa conviure amb els símptomes de l’esclerosi múltiple i conclou amb la frase: Mulla’t per l’esclerosi múltiple i fes que, amb les teves donacions, aquesta cançó i la vida de moltes persones soni cada vegada millor. L’etiqueta de la campanya és #MullatPerqueSoniMillor.

A la web del Mulla’t es pot organitzar el teu propi repte on-line per fer arribar el Mulla’t a tot arreu i fer que cada vegada soni millor!

Subscriu-te a la Newsletter

Per estar al dia de les últimes notícies del món de la diversitat funcional a Catalunya

Fes-te subscriptor Premium

Si vols tenir accés a totes les notícies publicades al Diari, l'agenda del sector, i informació sobre subvencions, ajudes, convocatòries, recursos i moltes més coses, subscriu-te a la Newsletter Premium

Redacció/Fonts
diari de la Discapacitat / El digital de la diversitat funcional a Catalunya

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Publicitat-spot_img

ÚLTIMES NOTÍCIES