S’amplia la dotació dels Premis d’Investigació i Innovació sobre Persones amb discapacitat intel·lectual

Gràcies al conveni de col·laboració entre AMPANS i ICL Iberia

ampliació dotació premis investigació ampans discapacitat intel·lectual
Moment de la signatura del conveni de col·laboració // Foto: AMPANS

AMPANS i ICL Iberia han signat un conveni de col·laboració que permetrà a l’entitat ampliar la dotació del Premi d’Investigació i d’Innovació sobre Persones amb discapacitat intel·lectual, l’únic premi a l’estat espanyol que fomenta el coneixement i la recerca per la millora de la qualitat de vida d’aquestes persones.

El conseller delegat d’ICL Iberia, Carles Alemán, i el president d’AMPANS, Sebastià Catllà, han signat el conveni a les instal·lacions d’AMPANS, acompanyats del director general de l’entitat, Toni Espinal, i del director de relacions corporatives d’ICL, Lluis Rodríguez.

Banner Col·lectiu Ronda 300x600

Pel president d’AMPANS, Sebastià Catllà “la recerca és fonamental per avançar en la millora de la qualitat de vida de les persones que atenem, per la qual cosa promovem que els professionals i els entorns de coneixement investiguin a favor de les persones amb discapacitat intel·lectual” i ha agraït el suport rebut d’ICL Iberia per poder fer un pas endavant en la consolidació i la difusió del premi obert a tota la Unió Europea i Sud Amèrica. Per la seva part, el conseller delegat d’ICL Iberia, Carles Alemán ha destacat que  “ICl Iberia vol  ser un referent d’implicació social,  territorial, i també en l’àmbit de la innovació, i AMPANS és un soci natural en aquest camí”.

En aquesta edició, el jurat format per personalitats de reconegut prestigi relacionades amb l’atenció i l’estudi de la discapacitat intel·lectual i del desenvolupament haurà de valorar els 19 treballs presentats i el veredicte es farà públic a finals de març. En total s’atorgaran 6 premis en dues modalitats, 3 d’investigació i 3 d’innovació.  Els primers premis es doten amb 5.000€, els segons amb 3.000€ i els tercers amb 1.000€ cadascun d’ells respectivament, a més de la publicació digital i en format llibre de tots els treballs premiats.

BANER_300X250

Sigues el primer a opinar

Deixa un comentari

La vostra adreça de correu no serà publicada


*