Salut Mental Catalunya programa sortides a Berga i el Delta de l’Ebre per Setmana Santa

Obertes les inscripcions del Programa Sortides Respir

salut mental catalunya programa respir setmana santa
Les sortides tenen una durada de quatre o cinc dies // Foto: Salut Mental Catalunya

La Fundació Salut Mental Catalunya ha obert les inscripcions del seu Programa Respir Sortides per Setmana Santa. Les sortides estan obertes a persones amb problemes de salut mental, estiguin o no vinculades a associacions, clubs socials i altres entitats de salut mental.

El Programa Respir Sortides és una eina que pretén incloure socialment la persona afectada en el seu mitjà social més proper. L’objectiu del programa és promoure l’autonomia i potenciar les capacitats individuals de la persona amb trastorn mental, i oferir un recurs que alleugereixi el nivell de dependència que sol establir amb la persona cuidadora.

Banner Col·lectiu Ronda 300x600

Les sortides que organitza aquest programa per Setmana Santa són de 4-5 dies i per a grups de 10 persones, amb dos educadors especialitzats.

Els destins de les sortides Respir per a la tardor són: Berga (26 al 29 de març); Delta de l’Ebre (26 al 29 de març i 31 al 2 d’abril).

BANER_300X250

Per inscriure’s o demanar més informació d’aquestes sortides us heu de posar en contacte amb la Fundació a través del correu electrònic fundacio@salutmental.org o al telèfon 93 175 0327.

FECETC_Banner_fira si i millor

Sigues el primer a opinar

Deixa un comentari

La vostra adreça de correu no serà publicada


*