Salut Mental Catalunya celebrarà enguany el seu Dia de la Salut Mental a la ciutat de Girona

La jornada es celebrarà el proper 7 d’octubre

girona ciutat
Girona acollirà enguany la jornada de Salut Mental Catalunya // Foto: Ajuntament de Girona

Salut Mental Catalunya ha escollit la ciutat de Girona per celebrar enguany el seu Dia Mundial de la Salut Mental, una trobada oberta a tothom: persones i famílies amb problemes de salut mental, associacions, professionals de l’àmbit social i sanitari, administracions i ciutadania en general.

Serà el proper dissabte 7 d’octubre i comptarà amb la participació de la seva associació al territori: Associació Família i Salut Mental de Girona i comarques, així com de l’Institut d’Assistència Sanitària (IAS), la Fundació Tutelar de les Comarques Gironines i de la Fundació Drissa. La celebració tindrà el lema “Salut mental, a la comunitat i a la feina“.

Banner Col·lectiu Ronda 300x600

Salut Mental Catalunya organitza cada any en una localitat diferent de Catalunya aquest esdeveniment, vinculat sempre a alguna de les seves associacions. El 2016 va ser Lleida i Salut Mental Ponent qui va coorganitzar l’acte amb Salut Mental Catalunya en l’espai de la Seu Vella de la capital del Segrià. Lleida va agafar el relleu de Valls, Igualada i Vilanova i la Geltrú dels darrers anys.

BANER_300X250

Sigues el primer a opinar

Deixa un comentari

La vostra adreça de correu no serà publicada


*