Salud Mental España i Mediaset llancen una campanya contra l’estigma de la salut mental

‘No te hagas el loco’ fa una crida a la conscienciació social

campanya estigma salut mental mediaset salut mental espanya
La presentadora Toñi Moreno posa la veu a l’espot de la campanya // Foto: Salud Mental España

‘No te hagas el loco’ es el nom de la campanya que ahir va presentar Mediaset España, realitzada en col·laboració amb la Confederación Salud Mental España, i que pretén sensibilitzar a la societat sobre la importància de cuidar la salut mental i acabar amb l’estigma.

Amb la campanya #NoTeHagasElLoco, les dues entitats reivindiquen què “amb el suport social, l’estima dels amics, familiars i en definitiva l’amor” es millora la salut mental. “L’estigma social i la discriminació perjudiquen seriosament la salut” indiquen des de Mediaset, i tractar aquests temes amb naturalitat és el camí necessari per “trencar els estigmes” i aconseguir una “inclusió real” de les persones amb problemes de salut mental.

BANER_300X250

Desde 12 Meses, el projecte de Comunicació Social de Mediaset España, recorden que “1 de cada 4 persones en el món ha tingut, té o tindrà un trastorn mental al llarg de la vida” i que rostres televisius “visualitzin o facin visible lo invisible és un pas més per parlar amb naturalitat sobre salut mental i eliminar tots els estigmes que todavia segueixen estan presents en la societat” aclaren. La presentadora del programa de Telecinco “Viva la Vida”, Toñi Moreno, posa la veu a l’espot de la campanya.

En l’acte de presentació de la campanya van participar José Luis Méndez responsable del Servicio de Información de SALUD MENTAL ESPAÑA; Alejandro Guillén, director de Comunicación, Imagen e Influencia Social y Basilio García, responsable del Comité Pro Salud Mental en Primera Persona de la Confederación.

banner_dental

Sigues el primer a opinar

Deixa un comentari

La vostra adreça de correu no serà publicada


*