20.1 C
Barcelona
Dissabte, 30maig 2020

Els esportistes de Sant Tomàs guanyen 6 medalles d’or, 2 de plata i 1 de bronze als Jocs Special Olympics

També has de llegir...

Un informe del CERMI recull la vulneració dels drets humans de les persones amb discapacitat a Catalunya

L'informe fa referència a la segona activitat de la Guàrdia Urbana // Foto: Ajuntament de Barcelona El Comitè...

Més facilitats de les persones amb discapacitat per accedir als ajuts per pagar el lloguer

La COVID-19 està afectant també al pagament dels lloguers d'habitatges // Foto: Wikimedia Commons La Generalitat de Catalunya...

COCARMI preocupat perquè es pugui retallar la dotació d’atenció a persones amb discapacitat

Una persona amb discapacitat pujant a un taxi adaptat // Foto: Arxiu El president del Comitè Català de...

El Govern destina més de 9M€ a projectes d’inserció laboral de persones amb discapacitat

Les persones amb discapacitat són un col·lectiu de difícil inserció laboral // Foto: UAB.cat El Departament de Treball,...

medalles club car sant tomas or plata bronze jocs special olympics
L’equip de bàsquet va quedar subcampió de la competició // Foto: Sant Tomàs

El Club CAR de Sant Tomàs ha tingut una destacada actuació als Jocs Special Olympics 2018 que s’han celebrat del 4 al 7 d’octubre a La Seu d’Urgell i Andorra. Concretament els seus esportistes han guanyat 6 medalles d’or, 2 de plata i una de bronze, a més de totes les medalles per la seva participació.

En els esports individuals, cal destacar les medalles aconseguides en natació: 6 medalles d’or i 1 de plata. En categoria femenina, Imma Campdelacreu va aconseguir 2 medalles d’or en les especialitats de 25 metres braça i 25 metres crol. I Anna Pueyo va guanyar la medalla d’or en els 50 metres crol i va tenir medalla de participació en els 25 metres esquena.

En categoria masculina, en Joan Mateu va guanyar 2 medalles d’or en els 50 metres crol i en els 50 metres braça. L’Enric Campdelacreu va guanyar la medalla d’or en els 25 metres crol i i va tenir medalla de participació en l’especialitat de 25 metres esquena. I en David Cluselles va guanyar la medalla de plata en els 25 metres braça i va tenir medalla de participació en els 25 metres papallona.

Pel que fa al bàdminton, els tres esportistes del Club CAR que competien van aconseguir medalla de participació: la Sílvia Tuneu va quedar en quart lloc, la Marta Verdaguer en cinquè i en Sergi Voltà va ser sisè. La seva monitora va ser la Berta Fontanet.

Pel que fa als esports d’equip, en bàsquet el Club CAR-Club Bàsquet Vic va quedar subcampió i es va endur la medalla de plata. Els esportistes que integren l’equip són Xevi Casellas, Sergi González, Paco i Alberto Martin, Núria Molas, Elisabet Montilla, Ivet Ramirez i Sílvia Sallent, i l’entrenador és en Pol Quílez.

En futbol, el Club CAR-UE Tona va quedar subcampió i va aconseguir la medalla de plata i el Club CAR-AEC Manlleu va quedar en tercer lloc i va guanyar la medalla de bronze. 

L’equip del Club CAR-UE Tona el formen Roger Malavé, Àlex Masoliver, Joan Perelló, Àlex Tarter, Jaume Vila, Albert Vilardell i Kamal El Yachou. I l’entrenador és Toni Canet.

I l’equip del Club CAR-AEC Manlleu l’integren Quico Castro, Joan Cunill, Joan Manel Guerrero, David Martínez, Jordi Martínez, Anna Molina, Quico Riera, i l’entrenador és Marc Llobera.

Pel que fa a l’hoquei interior, el Club CAR-Patí Voltregà va quedar en 4t lloc i es va endur medalla de participació. L’equip està format per Carles Baucells. Albert Corominas, David Hernàndez, Anna i Laura Molas, Arnau Oriol Gil Sayol, Marta Vaqué i Arnau Vila. I les entrenadores són l’Arcangela Clemente i la Susanna Azaustre.

I en petanca, els dos equips de Sant Tomàs que participaven van aconseguir medalles de participació. L’equip Omega, format per Josep Maria Planàs, Miquel Ramon i Jordi Viñasva quedar en quart lloc. I l’equip Lambda, format per Jordi Franquesa i Toni Soler (amb la baixa d’última hora d’en Josep Maria Sanglas per malaltia) va quedar en cinquè lloc. Els entrenadors de petanca són l’Eloi Garcia i en Jordi Tió.

- Advertisement -

Articles relacionats

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

- Advertisement -

Últimes notícies

Residents i professionals de les residències del Grup Alba donen negatiu a les PCR de Covid-19

Personal mèdic realitzant les proves PCR de coronavirus a les llars residències // Foto: GRUP ALBA Tots els...

AMPANS estrena una websèrie per explicar la reobertura del restaurant El Canonge

Els cambres mostren a la websèrie els nous hàbits de seguretat que s'han incorporat // Foto: AMPANS AMPANS...

Les entitats de malalties neuromusculars demanen que no es retallin les subvencions del 0,7% de l’IRPF

Concentració amb motiu del Dia Mundial de les Malalties Neuromusculars // Foto: Federació ASEM La Federació Espanyola de...

La xarxa de salut mental reclama un desconfinament que garanteixi els suports per a tothom

La xarxa de salut mental reclama una desescalada amb garanties per a tothom // Foto: Salut Mental Catalunya

Tornen els #DirectesFCEDF durant el mes de juny amb Susana Rodríguez, jugadora de pàdel adaptat

El proper dijous 4 de juny a les 19h comença una nova edició dels #DirectesFCEDF, una iniciativa...