El saló BIZBarcelona acull un espai de trobada dels Centres Especials de Treball (CETs)

Tindrà lloc l’1 de juny i està organitzat per la FECECT

saló biz barcelona espai trobada cets
Logo saló BizBarcelona // Foto: Fira de Barcelona

El proper dijous 10 a 12h es podrà gaudir al saló BIZBarcelona, el saló per a emprenedors i pimes que se celebra el 31 de maig i l’1 de juny a Fira de Barcelona, d’un espai per als Centres Especials de Treball (CET) que ha organitzat la Federació de Centres Especials de Treball de Catalunya (FECECT).

FREEFORMSTYLE-600X300

Aquest espai vol mostrar el poder transformador i d’innovació dels CET més enllà de ser empreses que donen feina a persones amb discapacitat, i servir de plataforma per establir relacions de qualitat i intercanviar experiències, generar oportunitats de negoci, atraure empresaris i obrir la porta a noves inversions i col·laboracions amb l’empresa ordinària.

A les 10h està programada la conferència “Està preparada la teva empresa per als nous reptes i oportunitats digitals?”. La transformació digital com a procés facilitador del creixement de negocis i empreses. Solucions professionals adequades a les necessitats dels Centres Especials de Treball (CETs). La transformació del màrqueting  en l’era digital. Estratègia i transformació digital. Amb Sergio Hornillos, soci director d’Xtratègics,agència especialista en estratègia digital. Presenta: Julio Martínez, president de la FECETC.

Posteriorment, a les 11.15h es farà una segona conferència sobre ”Gestió del talent divers a les empreses: el repte de la inclusió ”. Amb Isabel Salas, membre de la Junta del Foro RRHH de Foment del Treball i Directora de Recursos Humans  de Laboratorios Gebro Pharma S.A. Presenta: Josep Roset, president de Metropolis.

banner_dental

Sigues el primer a opinar

Deixa un comentari

La vostra adreça de correu no serà publicada


*