El saló BIZBarcelona acull un espai de trobada dels Centres Especials de Treball (CETs)

Tindrà lloc l’1 de juny i està organitzat per la FECECT

saló biz barcelona espai trobada cets
Logo saló BizBarcelona // Foto: Fira de Barcelona

El proper dijous 10 a 12h es podrà gaudir al saló BIZBarcelona, el saló per a emprenedors i pimes que se celebra el 31 de maig i l’1 de juny a Fira de Barcelona, d’un espai per als Centres Especials de Treball (CET) que ha organitzat la Federació de Centres Especials de Treball de Catalunya (FECECT).

Aquest espai vol mostrar el poder transformador i d’innovació dels CET més enllà de ser empreses que donen feina a persones amb discapacitat, i servir de plataforma per establir relacions de qualitat i intercanviar experiències, generar oportunitats de negoci, atraure empresaris i obrir la porta a noves inversions i col·laboracions amb l’empresa ordinària.

banner_dental

A les 10h està programada la conferència “Està preparada la teva empresa per als nous reptes i oportunitats digitals?”. La transformació digital com a procés facilitador del creixement de negocis i empreses. Solucions professionals adequades a les necessitats dels Centres Especials de Treball (CETs). La transformació del màrqueting  en l’era digital. Estratègia i transformació digital. Amb Sergio Hornillos, soci director d’Xtratègics,agència especialista en estratègia digital. Presenta: Julio Martínez, president de la FECETC.

Posteriorment, a les 11.15h es farà una segona conferència sobre ”Gestió del talent divers a les empreses: el repte de la inclusió ”. Amb Isabel Salas, membre de la Junta del Foro RRHH de Foment del Treball i Directora de Recursos Humans  de Laboratorios Gebro Pharma S.A. Presenta: Josep Roset, president de Metropolis.

Sigues el primer a opinar

Deixa un comentari

La vostra adreça de correu no serà publicada


*