Ricardo Moreno rep el premi “Juan Palau” de la FEDDF a la millor trajectòria esportiva

Porta més de 30 anys dedicat a l’arbitratge del bàsquet en cadira de rodes

premi a ricardo moreno
Moment de l’entrega del premi a Ricardo Moreno // Foto: Imatge cedida per FCEDF

Ricardo Moreno, actual President del Comité de Jutges i Àrbitres de la Federación Española de Deportes de Personas con Discapacidad Física (FEDDF) i vicepresident de la Federació Catalana d’Esports de Persones amb Discapacitat Física (FCEDF), va rebre dissabte el Premi a la millor trajectòria esportiva dels Premis “Juan Palau” que atorga cada any la  FEDDF a les entitats i persones més destacades de la temporada.

Moreno, amb més de 30 anys dedicats a l’arbitratge del bàsquet en cadira de rodes, va ser àrbitre als Jocs Paralímpics de Moscú 1980, Los Àngeles 1984 i Seul 1988. Als Jocs Paralímpics de Barcelona 1992 va ser el director de la competició de bàsquet en cadira de rodes. Ricardo Moreno és a més una de les quatre persones que tenen la Medalla d’Or de la IWBF i membre honorari de la Federació Internacional.

L’acte va comptar amb la presència del sots director general d’alta competició del Consejo Superior de Deportes, Carlos Gascón i del president de la FEDDF,  José Alberto Álvarez.

Amb l’entrega d’aquests premis es van tancar dos dies d’activitats amb reunions internes dels diferents comitès de la Federació Espanyola i la celebració de l’Assemblea Anual que va comptar amb la presència de totes les delegacions del territori espanyol.

 

banner_dental

Deixa un comentari

La vostra adreça de correu no serà publicada


*