Renfe invertirà enguany més de 20 milions en l’accessibilitat dels serveis de rodalies a Catalunya

Se sumen als 30 que ja va invertir al 2017

estació de renfe rodalies
Actualment són accessibles el 61% dels trens de Renfe // Foto: Wikimèdia Commons

Renfe invertirà aquest any 20 milions d’euros en l’accessibilitat als serveis de rodalies de Catalunya per millorar l’accés a les seves instal·lacions, trens i estacions, i als sistemes d’informació i atenció al client.

Aquesta inversió se sumarà als més de 30 milions que ja va invertir al 2017, aconseguint que el 61% dels trens de la companyia ferroviària siguin accessibles per a les persones amb mobilitat reduïda gràcies a les reformes de 22 unitats del model de tren 447 portades a terme durant l’any passat, que es van sumar al conjunt de trens Civia de Renfe, que ja són completament accessibles.

Banner Col·lectiu Ronda 300x600

D’altra banda, quan a les estacions,per les que estan previstes una inversió de 100 milions d’euros, al 2017 es van realitzar operacions a les estacions de Sant Joan Despí, Viladecavalls, Lavern-Subirats o Granollers Centre, en la que la companyia va invertir més d’1 milió d’euros. Aquest 2018 Renfe continua amb actuacions a les estacions de Sabadell Centre, Mollet-Santa Rosa o Manresa (Bages).

BANER_300X250

Sigues el primer a opinar

Deixa un comentari

La vostra adreça de correu no serà publicada


*