Dissabte, 2 desembre 2023
- PUBLICITAT -spot_img
IniciEMPRESARehatrans es converteix en soci col·laborador de l’ACRA, Associació Catalana de Recursos...

Rehatrans es converteix en soci col·laborador de l’ACRA, Associació Catalana de Recursos Assistencials

L’entitat catalana agrupa més de 400 entitats i empreses dedicades a prestar recursos assistencials a tot Catalunya

campanya 25N diba
representants acra i rehatrans soci col·laborador
Representants de l’ACRA i Rehatrans // Foto: ACRA

La companyia Rehatrans, líder a Espanya en solucions d’adaptació de vehicles per a persones amb mobilitat reduïda, va anunciar que és nou ‘soci col·laborador’ de l’Associació Catalana de Recursos Assistencials (ACRA). La companyia va assegurar que l’objectiu d’aquesta col·laboració és aportar la seva experiència en el transport de la gent gran als centres de dia i residències adherides a ACRA.

ACRA, agrupa més de 400 entitats i empreses dedicades a prestar recursos assistencials a tot Catalunya, com ara residències assistides, centres de dia, centres sociosanitaris, hospitals de dia, habitatges tutelats, ajuda a domicili, tecnologies de suport i cura o teleassistència.

Ambdues organitzacions van informar que aquest acord se centra en tres pilars fonamentals per a ACRA; la formació als seus associats, la investigació i la innovació al sector sociosanitari.

Rehatrans va assegurar que amb aquesta acció reafirma la seva vinculació des de fa més de 20 anys amb el sector sociosanitari, oferint diferents i innovadores solucions de mobilitat per al transport de la gent gran.

Campanya 25N Diputació de Barcelona

Per a ACRA, en paraules de la directora General, Montserrat Llopis “Estem molt satisfets amb la incorporació a ACRA d’un soci col·laborador com Rehatrans, una empresa de referència en un sector tan necessari com ho és el transport adaptat per a les persones vulnerables”.

Per a Óscar Soriano, director General de Rehatrans, “ens omple de joia formar part d’una associació tan professional com és ACRA. Creiem fermament en la fantàstica tasca que duen a terme totes les associacions que aglutinen un sector tan important per a la societat com és el sector sociosanitari”.

Subscriu-te a la Newsletter

Per estar al dia de tota l'actualitat del món de la diversitat funcional a Catalunya

SERVIMEDIA
SERVIMEDIA
© SERVIMEDIA. Aquesta informació és propietat de Servimedia. Només pot ser difosa pels clients d'aquesta agència de notícies citant Servimedia com a autor o font. Tots els drets reservats. Queda prohibida la distribució i la comunicació pública per tercers mitjançant qualsevol via o suport.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

ÚLTIMES NOTÍCIES

Skip to content