Rècord de participació en els Jocs Esportius de l’Institut Guttmann 2016

Els participants gaudeixen d’una festa de l’esport

jocs-esportius-institut-guttmann-record
Els Jocs van tenir un rècord de participació // Foto: Institut Guttmann

Aquest passat cap de setmana s’han celebrat els Jocs Esportius de l’Institut Guttmann 2016 amb un gran èxit de participació. La competició va començar divendres pel matí amb la pràctica de diferents esports a les instal·lacions esportives i exteriors de l’hospital.

La tarda va estar protagonitzada per personalitats de l’esport paralímpic que van compartir les seves experiències amb els pacients, familiars i altres assistents. La nedadora Núria Marqués, el ciclista Juanjo Méndez, l’atleta Martín Parejo i el team manager de la selecció espanyola de basquet en cadira de rodes, Raúl Elía, van sorprendre a tothom amb la seva força i el seu esperit esportista.

El cap de setmana els Jocs van estar protagonitzats per diferents competicions com el  el 1er Trofeu Fundació Johann Cruyff d’hoquei 3×3 en cadira de rodes elèctrica, el 1er Trofeu Guttmann de quad rugbi, i el 1er Trofeu Ciutat de Badalona de bàsquet en cadira de rodes.

Els Jocs Esportius de l’Institut Guttmann són una ocasió perquè les persones que hi participen entrin en contacte amb l’activitat esportiva i gaudeixin de la mateixa en funció de les seves capacitats i les ajudes necessàries.

banner_dental

Deixa un comentari

La vostra adreça de correu no serà publicada


*