Reconeixement d’AMPANS al voluntariat de CaixaBank per estar al costat de les persones amb discapacitat

Els entrega una litografia de Miquel Esparbé en un acte al Kursaal

reconeixement ampans voluntariat caixabank persones discapacitat
Acte de reconeixement al voluntariat celebrat al Kursaal de Manresa // Foto: AMPANS

El passat mes de desembre AMPANS va celebrar un concert al Kursaal de Manresa on va dedicar un espai a reconèixer la tasca del voluntariat, una part essencial en una entitat social on els valors de la sensibilitat, la tendresa o la generositat hi són sempre presents. 

En aquest acte va fer entrega d’una litografia de Miquel Esparbé a una representació de l’equip de voluntaris de CaixaBank en agraïment al temps i a la qualitat de les activitats de voluntariat que dediquen a l’entitat.

Banner Col·lectiu Ronda 300x600

Mireia Gorchs, Responsable d’Acció Social de la Direcció Territorial Catalunya, va parlar en representació dels centenars de voluntaris que formen l’equip explicant que “l’objectiu de la Setmana Social de CaixaBank és sensibilitzar de la gran tasca que fan les entitats socials que tenim a casa nostra, donant suport a les persones més vulnerables” i va afegir que s’emporten una satisfacció en cada voluntariat que fan. “Reconeixements com aquest ens esperonen a continuar fomentant i fer créixer el voluntariat entre els treballadors, clients i amics de l’entitat, que formen l’Associació de Voluntaris de CaixaBank”, assegurava Gorchs.

Fa més de 5 anys que els voluntaris de CaixaBank comparteixen activitats diverses amb les persones usuàries de diferents centres d’AMPANS. Des de practicar esport, acompanyar en sortides, participar en diferents tallers o donar classes sobre conceptes d’economia domèstica.

BANER_300X250

Sigues el primer a opinar

Deixa un comentari

La vostra adreça de correu no serà publicada


*