Dilluns, 4 març 2024
IniciDISCAPACITATRecerca per conèixer millor la participació voluntària de les persones amb discapacitat

Recerca per conèixer millor la participació voluntària de les persones amb discapacitat

recerca participació voluntària discapacitat odf
Cartell l’enquesta sobre voluntariat de les persones amb discapacitat // Foto: ODF

L’Observatori de la Discapacitat Física i la Federació Catalana del Voluntariat Social estan duent a terme una recerca per conèixer de primera mà les oportunitats que troben les persones amb discapacitat per participar com a voluntaris a les entitats sense afany de lucre.

Ho fan a través d’una enquesta on demanen a totes aquelles persones amb diversitat funcional de Catalunya que siguin voluntàries o sòcies a una o diverses entitats que la responguin amb l’objectiu de fer una aproximació a les experiències existents que permeti quantificar-les i aprofundir en aquestes.  Des de les dues entitats impulsores de la recerca confien que “el coneixement de la realitat contribuirà a identificar reptes i elements de millora per tal d’avançar en la plena inclusió de les persones amb discapacitat”.

Es tracta d’un qüestionari online molt breu. En cas de tenir qualsevol dubte es pot contactar amb l’equip tècnic a voluntariatidiscapacitat@observatoritercersector.org o al telèfon 93 256 40 92.

Subscriu-te a la Newsletter

Per estar al dia de tota l'actualitat del món de la diversitat funcional a Catalunya

Redacció/Fonts
Redacció/Fontshttps://diarideladiscapacitat.cat
Diari de la DisCapacitat. El digital de la diversitat funcional a Catalunya. Un mitjà fet per donar visibilitat a les persones amb discapacitat i pensat per reclamar la seva inclusió social

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

ÚLTIMES NOTÍCIES

Skip to content