Dilluns, 6 desembre 2021
IniciEL Racó d'en QuimQuim Llisorgas: "Em fa molta ràbia que em diguin que no puc...

Quim Llisorgas: “Em fa molta ràbia que em diguin que no puc arribar als meus objectius per tenir una tipologia ‘diferent'”

quim llisorgas setembre
L’actor ja està preparant projectes pel mes de setembre // Foto: Quim Llisorgas

Ara que ja s’estan acabant les vacances, l’actor Quim Llisorgas ens parla en el seu espai ‘El Racó d’en Quim’ d’aquelles coses que el molesten més que li diguin, els seus projectes pel mes de setembre i també reflexiona sobre el fet de tenir parella.

Com han anat les vacances ?  

Doncs m’han anat super bé, he gaudit molt amb la família.

fiare banca etica crowdfunding

Com es presenta aquest mes de setembre? Molta feina? 

Fa 2 anys vaig decidir fer una obra documental sobre la meva vida i espero que al setembre puguem tornar a reprendre els assajos. L’obra de teatre anirà sobre tota la meva vida, des de quan era petit fins a l’actualitat i posant un toc d’humor. 

Quin és aquell comentari que et fa més ràbia que et digui la gent? Com reacciones davant d’aquest comentaris?  

El que em fa molta ràbia és que em diguin que no puc arribar als meus objectius pel simple fet per tenir una tipologia “diferent”. I reacciono amb impotència, però sempre intento mirar el cantó positiu.

Alguna de les persones que en el seu moment et va dir que no podies anar a classes d’interpretació perquè parlaves més lent que la resta… t’ha vist interpretant el personatge de l’Hèctor a la sèrie ‘Com si fos ahir’? T’han dit alguna cosa? 

Crec que sí que m’han vist, però encara no m’han dit res ni crec que m’ho diguin, però vull continuar gaudint de la professió i no vull fer-me mala sang.

Què els diries si els tinguessis davant? 

Els faria entendre que encara que tinguem una “tipologia” concreta, podem arribar a assolir els nostres objectius.

Què és això que vas comentar en un vídeo del teu compte de Tik tok que has renovat la teva solteria per 4 anys? 

Quan ho vaig decidir? Cada dia veig vídeos a la plataforma del “TikTok” i vaig veure aquest vídeo, i vaig decidir fer-ho perquè pensava i penso que és divertit, res més 😂😂

Com t’imagines la teva parella ideal? 

La meva parella ideal no existeix, però m’agradaria compartir amb ella els seus somnis, el que li agrada, les seves inquietuds, les coses positives i les coses no tan positives. Etc… Baixa que tingui valors i sigui afí a mi.

Subscriu-te a la Newsletter

Per estar al dia de les últimes notícies del món de la diversitat funcional a Catalunya

Fes-te subscriptor Premium

Si vols tenir accés a totes les notícies publicades al Diari, l'agenda del sector, i informació sobre subvencions, ajudes, convocatòries, recursos i moltes més coses, subscriu-te a la Newsletter Premium

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

- Publicitat-spot_img

ÚLTIMES NOTÍCIES