Dimarts, 30 novembre 2021
IniciEntitatsQuatre persones vinculades a diferents serveis de Sant Tomàs estan contagiades pel...

Quatre persones vinculades a diferents serveis de Sant Tomàs estan contagiades pel coronavirus

sant tomas contagiades coronavirus

Quatre persones vinculades a Sant Tomàs, un alumne de l’Estel i tres residents a les llars i al Centre Ocupacional i el Centre Cívic de Santa Anna, estan contagiades de coronavirus, segons ha informat la pròpia entitat en un comunicat.

Aquestes persones es troben confinades i des de cadascun dels serveis s’està contactant amb tothom que hi ha estat en contacte els darrers dies, i amb les seves famílies, per tal que per precaució prenguin mesures de confinament domiciliari.

diari-discapacitat-300x250e

L’alumne de l’Estel forma part dels grups de risc i per això es troba ingressat, però la seva situació està tenint una bona evolució respecte el moment en què va manifestar símptomes.

Pel que fa a les persones residents a les llars, la seva situació és lleu i en aquests moments es troben confinades a la seva llar, sense contacte amb les altres persones residents, que es troben bé de salut però que també s’han confinat per precaució.

Sant Tomàs havia adoptat des de la setmana passada mesures de protecció per contenir la propagació del virus, com ara l’obligació a l’entrada de cadascun dels serveis de netejar-se les mans amb sabó hidroalcohòlic, la restricció de visites externes, l’anul·lació de reunions, la intensificació de la neteja i desinfecció de punts de contacte i superfícies, entre d’altres. 

Posteriorment i seguint les indicacions dels diferents departaments del govern de la Generalitat, es van prendre noves mesures preventives per evitar la propagació del coronavirus.

Subscriu-te a la Newsletter

Per estar al dia de les últimes notícies del món de la diversitat funcional a Catalunya

Fes-te subscriptor Premium

Si vols tenir accés a totes les notícies publicades al Diari, l'agenda del sector, i informació sobre subvencions, ajudes, convocatòries, recursos i moltes més coses, subscriu-te a la Newsletter Premium

Redacció/Fonts
diari de la Discapacitat / El digital de la diversitat funcional a Catalunya

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

- Publicitat-spot_img

ÚLTIMES NOTÍCIES