Quatre persones vinculades a diferents serveis de Sant Tomàs estan contagiades pel coronavirus

Es troben confinades però presenten una bona evolució

sant tomas contagiades coronavirus

Quatre persones vinculades a Sant Tomàs, un alumne de l’Estel i tres residents a les llars i al Centre Ocupacional i el Centre Cívic de Santa Anna, estan contagiades de coronavirus, segons ha informat la pròpia entitat en un comunicat.

Aquestes persones es troben confinades i des de cadascun dels serveis s’està contactant amb tothom que hi ha estat en contacte els darrers dies, i amb les seves famílies, per tal que per precaució prenguin mesures de confinament domiciliari.

Banner Col·lectiu Ronda 300x600

L’alumne de l’Estel forma part dels grups de risc i per això es troba ingressat, però la seva situació està tenint una bona evolució respecte el moment en què va manifestar símptomes.

Pel que fa a les persones residents a les llars, la seva situació és lleu i en aquests moments es troben confinades a la seva llar, sense contacte amb les altres persones residents, que es troben bé de salut però que també s’han confinat per precaució.

BANER_300X250

Sant Tomàs havia adoptat des de la setmana passada mesures de protecció per contenir la propagació del virus, com ara l’obligació a l’entrada de cadascun dels serveis de netejar-se les mans amb sabó hidroalcohòlic, la restricció de visites externes, l’anul·lació de reunions, la intensificació de la neteja i desinfecció de punts de contacte i superfícies, entre d’altres. 

Posteriorment i seguint les indicacions dels diferents departaments del govern de la Generalitat, es van prendre noves mesures preventives per evitar la propagació del coronavirus.

Sigues el primer a opinar

Deixa un comentari

La vostra adreça de correu no serà publicada


*