Protesta als ajuntaments de Blanes i Lloret per demanar suport per la greu situació de les entitats socials

ASPRONIS segueix amb mobilitzacions i la setmana vinent anirà a Tordera

protesta blanes lloret suport ajuntaments entitats socials
Un grup de persones protestant davant l’Ajuntament de Blanes // Foto: ASPRONIS

ASPRONIS va seguir ahir amb la seva agenda de mobilitzacions per denunciar davant dels ajuntaments la greu situació de les entitats socials. En aquesta ocasió ho van a les localitats de Blanes i Lloret de Mar. El proper divendres 15 de febrer faran també aquesta petició davant de l’Ajuntament de Tordera.

FREEFORMSTYLE-600X300

Ahir, representants de l’entitat van presentar a l’alcalde de Blanes, Mario Ros, i al de Lloret, Jaume Dulsat, un escrit en què demana el suport dels plens municipals en la reclamació de les entitats socials a les administracions catalana i central per la greu situació en què es troben.

banner_300x200_entrenuvols

Amb aquests ja són quatre els ajuntaments que han acollit la petició de la Fundació ASPRONIS -dimarts van ser els de Malgrat i Palafolls- durant aquesta setmana.

Es tracta dels municipis que tenien representació al patronat fins fa dos anys, i d’on provenen més persones ateses o treballadors/es i per als quals la Fundació treballa directament ja sigui amb serveis assistencials, o contractació pública mitjançant el CET. La setmana que ve, divendres al matí, està prevista l’acció també a les portes de l’Ajuntament de Tordera, un municipi del qual també provenen moltes persones ateses i plantilla de l’entitat.

La Fundació ASPRONIS atén més de 400 persones amb discapacitat intel·lectual i les seves famílies, d’altres col·lectius en risc d’exclusió, i més de 1200 infants de mitjana anualment en atenció precoç a la comarca de la Selva i els municipis del nord del Maresme. Té una plantilla de 335 treballadors/es, de les quals més d’un terç té discapacitat intel·lectual.

banner_dental

Sigues el primer a opinar

Deixa un comentari

La vostra adreça de correu no serà publicada


*