Projecte de la Fundació Drissa de sensibilització a les escoles i inclusió laboral en matèria de salut mental

“Aprendre l’hort a l’escola” està tenint un gran èxit a les escoles gironines

fundacio drissa sensibilització escoles inclusió laboral salut mental
Els alumnes aprenen a fer tasques com regar o plantar // Foto: Salut Mental Catalunya

La Fundació Drissa amb la col·laboració de l’Obra Social “la Caixa” han impulsat el projecte de sensibilització “Aprendre l’hort a l’escola” en que persones amb problemes de salut mental, experts en horticultura ecològica de la Fundació Drissa, es desplacin a les escoles del territori per formar els infants en com treballar l’hort del centre i fer possible el seu funcionament diari.

D’aquesta manera s’aconsegueix un triple objectiu: sensibilitzar en salut mental, educar en horticultura i promocionar la inclusió laboral de les persones amb problemes de salut mental.

BANER_300X250

El projecte va néixer com un pilot a l’escola Nou de Quart (Quart, Girona), es va estendre de seguida a dos centres més que s’hi van interessar i ara l’entitat gironina s’ha vist forçada a convocar un concurs per atendre el pilot de sol·licituds rebudes.

Els professionals amb horticultura compten amb el recolzament dels professionals de suport de la Fundació Drissa, que les atorguen l’apoderament necessari per a que cada persona reforci les seves capacitats i amb el dels centres educatius, que aporten la seva experiència en la metodologia d’ensenyament.

banner_dental

Sigues el primer a opinar

Deixa un comentari

La vostra adreça de correu no serà publicada


*