Projecte de Jordi Diz per aconseguir una Beca WITL i posar en valor que esport i discapacitat van de la mà

Necessita que es voti el seu projecte "La bicicleta com a neurorehabilitació"

Jordi Diz bicicleta neurorehabilitació
Jordi Diz (dreta) amb el seu entrenador Miquel Serra // Foto: Miquel Serra

En Jordi Diz, un hospitalenc que el 2007 va patir un accident de trànsit quan anava a la feina que li va causar greus danys cerebrals i físics, vol aconseguir una de les Beques WITL (Where is the Limit) de DKV per seguir amb la seva neurorehabilitació i donar visibilitat al món de la discapacitat.

Les WITL Beques són un programa de beques esportives que tenen com objectiu ajudar a esportistes amateurs a aconseguir els seus somnis o superar reptes relacionats amb l’esport. 

Banner Col·lectiu Ronda 300x600

Aquest nou projecte de Jordi Diz porta per títol “La bicicleta com a neurorehabilitació” i vol sensibilitzar sobre els valors positius de l’esport en aquest cas vinculats a la discapacitat.

En Jordi recorrerà junt amb el seu entrenador, Miquel Serra, més de 400 Km en bicicleta creuant la costa catalana, aturant-se en diferents poblacions per donar xerrades sobre la seva història de superació, i sensibilizar sobre les persones que han patit un accident i s’hagin neurorehabilitat o estiguin en aquest procés.

BANER_300X250

De fet, Jordi Diz, a més de l’activitat física, en l’actualitat comparteix la seva experiència a través de xerrades de motivació sobre la seva història de superació. 

Per aconseguir aquesta beca el seu projecte ha de ser un dels 10 més votats de la convocatòria. Després passarà a la fase final, on un jurat escollirà els projectes guanyadors. La donació mínima per cada projecte serà de 6.000 euros.

A les 7 edicions celebrades fins a la data de les Beques WITL han participat més de 1500 esportistes amateurs, s’han donat més de 200.000 €, (repartits en més de 100 projectes guanyadors diferents), i més de 100.000 persones han votat a través de la pàgina web per escollir el seu projecte guanyador.

Sigues el primer a opinar

Deixa un comentari

La vostra adreça de correu no serà publicada


*