El programa de ràdio ‘Societat Limitada’ commemora el Dia Internacional de la Discapacitat

Farà entrega dels guardons sobre Diversitat Funcional i Moviments Socials

equip societat limitada secció notícies
Membres de l’equip del programa de ràdio // Foto: Societat Limitada

La desigualtat real en el dia a dia de les persones amb diversitat funcional fa que segueixi tenint sentit commemorar el dia 3 de desembre per tal de recordar que encara queda un llarg camí per recórrer perquè les  persones d’aquest col·lectiu es trobin en una situació de normalitat i d’igualtat real a la societat.

En aquest context, el programa de ràdio “Societat Limitada” (que actualment està en una situació d’aturada “tècnica”) ha volgut seguir participant en els actes de commemoració del 3 de desembre. Per aquest motiu, el divendres dia  1 de desembre a 18:45h del vespre se celebrarà a la Sala d’Actes del Casal de les Dones-Centre Cíivic del Carme tot un seguit d’actes.

BANER_300X250

Es començarà projectant el documental “jo també vull sexe” produït pel programa ·”Sense ficció” de TV3 amb la participació dels responsables d’aquest documental i amb un breu debat posterior sobre el tema de la sexualitat i les persones amb diversitat funcional.

Finalitzada aquesta part, s’iniciarà la cinquena edició dels “Reconeixements Societat Limitada sobre Diversitat Funcional i Moviments Socials amb el suport de Dow Chemical.

Per tancar la commemoració, s’atorgaran els premis en metàl·lic de l’Obra social “La Caixa” a les entitats que hagin participat en la convocatòria que s’ha fet prèviament. Les entitats afavorides pels Guardons sobre Diversitat Funcional i Moviments Socials de la present edició són :

El programa “Sense ficció” de TV3 per la producció i realització del documental “Jo també vull sexe” que vol mostrar una realitat que sovint es vol ignorar : les persones amb diversitat funcional també tenen desig sexual i el seu dret a exercir-lo

– El “Diari de la Discapacitat” per ser el primer diari digital fet a Catalunya amb informació sobre el món de la discapacitat  així com per haver estat un projecte d’emprenedoria d’una persona amb diversitat funcional.

– La Fundació Formació i Treball per facilitar l’accés al mercat laboral de persones en risc d’exclusió social alhora que gestionar i dignificar l’entrega de productes de primera necessitat a famílies amb escassos recursos econòmics.

– L’associació d’esport adaptat Pàdel amb tu  pel seu propòsit de fer arribar l’esport del Pádel com a motor integrador per a les persones amb diversitat funcional.

– Els clubs de Futbol Reus Esportiu i Gimnàstic de Tarragona per haver decidit participar a “La Liga GENUINE” i fomentar la normalització de la pràctica del futbol entre les persones amb discapacitats Intel·lectuals.

banner_dental

Sigues el primer a opinar

Deixa un comentari

La vostra adreça de correu no serà publicada


*