El programa de ràdio ‘Societat Limitada’ commemora el Dia Internacional de la Discapacitat

Farà entrega dels guardons sobre Diversitat Funcional i Moviments Socials

equip societat limitada secció notícies
Membres de l’equip del programa de ràdio // Foto: Societat Limitada

La desigualtat real en el dia a dia de les persones amb diversitat funcional fa que segueixi tenint sentit commemorar el dia 3 de desembre per tal de recordar que encara queda un llarg camí per recórrer perquè les  persones d’aquest col·lectiu es trobin en una situació de normalitat i d’igualtat real a la societat.

En aquest context, el programa de ràdio “Societat Limitada” (que actualment està en una situació d’aturada “tècnica”) ha volgut seguir participant en els actes de commemoració del 3 de desembre. Per aquest motiu, el divendres dia  1 de desembre a 18:45h del vespre se celebrarà a la Sala d’Actes del Casal de les Dones-Centre Cíivic del Carme tot un seguit d’actes.

Banner Col·lectiu Ronda 300x600

Es començarà projectant el documental “jo també vull sexe” produït pel programa ·”Sense ficció” de TV3 amb la participació dels responsables d’aquest documental i amb un breu debat posterior sobre el tema de la sexualitat i les persones amb diversitat funcional.

Finalitzada aquesta part, s’iniciarà la cinquena edició dels “Reconeixements Societat Limitada sobre Diversitat Funcional i Moviments Socials amb el suport de Dow Chemical.

BANER_300X250

Per tancar la commemoració, s’atorgaran els premis en metàl·lic de l’Obra social “La Caixa” a les entitats que hagin participat en la convocatòria que s’ha fet prèviament. Les entitats afavorides pels Guardons sobre Diversitat Funcional i Moviments Socials de la present edició són :

El programa “Sense ficció” de TV3 per la producció i realització del documental “Jo també vull sexe” que vol mostrar una realitat que sovint es vol ignorar : les persones amb diversitat funcional també tenen desig sexual i el seu dret a exercir-lo

– El “Diari de la Discapacitat” per ser el primer diari digital fet a Catalunya amb informació sobre el món de la discapacitat  així com per haver estat un projecte d’emprenedoria d’una persona amb diversitat funcional.

– La Fundació Formació i Treball per facilitar l’accés al mercat laboral de persones en risc d’exclusió social alhora que gestionar i dignificar l’entrega de productes de primera necessitat a famílies amb escassos recursos econòmics.

– L’associació d’esport adaptat Pàdel amb tu  pel seu propòsit de fer arribar l’esport del Pádel com a motor integrador per a les persones amb diversitat funcional.

– Els clubs de Futbol Reus Esportiu i Gimnàstic de Tarragona per haver decidit participar a “La Liga GENUINE” i fomentar la normalització de la pràctica del futbol entre les persones amb discapacitats Intel·lectuals.

FECETC_Banner_fira si i millor

Sigues el primer a opinar

Deixa un comentari

La vostra adreça de correu no serà publicada


*